Kutyám füle valószínűleg begyulladt. Mikor múlik el?
Valamikor nagyon piros (olyankor aloe verás készítménnyel kentem) valamikor pedig elmúlik a pirosság.
Valószínűleg víz ment bele, attól gyulladhatott be meg esetleg a hideg levegőtől (?). Most sebes neki, nem nagyon piros. Ez már azt jelenti, hogy múlik el?
(köszönöm, aki a kérdésre válaszol)
A Cortizeme-et nem szabad bekenni a fülbe, teljesen más jellegű betegségekre adja az orvos!!! (már használtam nemegyszer).
Pénzbe kerül vagy sem, a kutya felelősség. Ha beteg, gondja van, szüksége van megfelelő ellátásra, kezelésre.
A fülgyulladás nemcsak kellemetlen és fájdalmas, de szövődményeket és süketséget is okozhat. Sokkal könnyebb most kiadni akár 5000 Ft-ot is, mint a szervezetbe behúzódott gyulladást, fertőzést heteken keresztül kezelni, antibiotikumozni.
Igenis, vidd el állatorvoshoz, és legyen kezelve rendesen az a szerencsétlen kutya!
Kelet Mo-on lakom.
Kedves kérdező: akkor ne játssz önjelölt természetgyógyászt! Igaza van annak aki azt írta, hogy a kutya felelősség. Ha beteg, vidd orvoshoz. Nincs apelláta.
szia!
nekünk a kutya gyulladt fülére Surolan fülcseppet adott(1500ft).
Tudom h nehéz a mai világban megélni de ne szegény kutyusodtól sajnáld a segítséget!képzeld el mennyire fájhat ez neki!néha kell egy kis áldozat!
Tudom, hogy a kutya felelősség... elég sok áldozatomba került, míg ide érkezett, én fizttem ki mindent, semmi szülői segítséget se kaptam. Magamra nem költöttem már 1 éve (ruhákra, stb),mert mindenta kutyára fizettem!
De most dolgozni nem tudok,vizsgaidőszak most van... a gyógyszert ki tudnám fizetni,de doki már nem futja. És nem játsszom a természetgyógyászt (eddig "orvos" voltam, most már "term.gyógy"...király...), de az aloe verának van ilyen mindenre jó- spray-e és azzal kentem neki.
16:58 szia tudom mire valo a kenőcs, de miután kérdező azt irta, hogy piros, és sebes, arra asszocializáltam, hogy látható helyen van, nem a fülkagylóban.
Én is ezt kaptam amikor a kutyus füle sebes, és gyulladt volt. De száz szónak is egy a vége, nem tudjuk mi lehet, és ezt igy a neten nemnagyon lehet diagnosztizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!