Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyám füle valószínűleg...

Kutyám füle valószínűleg begyulladt. Mikor múlik el?

Figyelt kérdés

Valamikor nagyon piros (olyankor aloe verás készítménnyel kentem) valamikor pedig elmúlik a pirosság.

Valószínűleg víz ment bele, attól gyulladhatott be meg esetleg a hideg levegőtől (?). Most sebes neki, nem nagyon piros. Ez már azt jelenti, hogy múlik el?

(köszönöm, aki a kérdésre válaszol)

2009. dec. 11. 12:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
13.27 kíváncsi vagyok te hol laksz, mert nálunk egész nyugat Mo-on pénzt kérnek a dokik vizsgálatért is. csak a puszi haveroknak nem kell fizetniük
2009. dec. 11. 13:52
 12/26 anonim ***** válasza:
Nálunk az állatorvos is ad fülcseppet, de a patikában is kérhetsz rá valamit. Én ha nem tudok fizetni a vizsgálatért, mert h akár 3-5000ft is elkér a doki, akkor csak bemegyek hozzá,h ez meg ez kellene. És ad. Bár már több, mint 12éve hozzájuk járunk.
2009. dec. 11. 16:22
 13/26 anonim ***** válasza:

A Cortizeme-et nem szabad bekenni a fülbe, teljesen más jellegű betegségekre adja az orvos!!! (már használtam nemegyszer).

Pénzbe kerül vagy sem, a kutya felelősség. Ha beteg, gondja van, szüksége van megfelelő ellátásra, kezelésre.

A fülgyulladás nemcsak kellemetlen és fájdalmas, de szövődményeket és süketséget is okozhat. Sokkal könnyebb most kiadni akár 5000 Ft-ot is, mint a szervezetbe behúzódott gyulladást, fertőzést heteken keresztül kezelni, antibiotikumozni.

Igenis, vidd el állatorvoshoz, és legyen kezelve rendesen az a szerencsétlen kutya!

2009. dec. 11. 16:58
 14/26 anonim ***** válasza:

Kelet Mo-on lakom.

Kedves kérdező: akkor ne játssz önjelölt természetgyógyászt! Igaza van annak aki azt írta, hogy a kutya felelősség. Ha beteg, vidd orvoshoz. Nincs apelláta.

2009. dec. 11. 17:50
 15/26 anonim ***** válasza:

szia!

nekünk a kutya gyulladt fülére Surolan fülcseppet adott(1500ft).

Tudom h nehéz a mai világban megélni de ne szegény kutyusodtól sajnáld a segítséget!képzeld el mennyire fájhat ez neki!néha kell egy kis áldozat!

2009. dec. 11. 19:00
 16/26 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy a kutya felelősség... elég sok áldozatomba került, míg ide érkezett, én fizttem ki mindent, semmi szülői segítséget se kaptam. Magamra nem költöttem már 1 éve (ruhákra, stb),mert mindenta kutyára fizettem!

De most dolgozni nem tudok,vizsgaidőszak most van... a gyógyszert ki tudnám fizetni,de doki már nem futja. És nem játsszom a természetgyógyászt (eddig "orvos" voltam, most már "term.gyógy"...király...), de az aloe verának van ilyen mindenre jó- spray-e és azzal kentem neki.

2009. dec. 11. 19:40
 17/26 anonim ***** válasza:
na jóóó hol lax? én kifizetem neked a dokit csak ne szenvedjen a kutyusod!!!!!
2009. dec. 11. 20:10
 18/26 anonim ***** válasza:
Vagy vidd orvoshoz vagy csepedtess sztem olyan kövirózsából egy kis levet(olajat)!
2009. dec. 11. 21:34
 19/26 anonim ***** válasza:

16:58 szia tudom mire valo a kenőcs, de miután kérdező azt irta, hogy piros, és sebes, arra asszocializáltam, hogy látható helyen van, nem a fülkagylóban.

Én is ezt kaptam amikor a kutyus füle sebes, és gyulladt volt. De száz szónak is egy a vége, nem tudjuk mi lehet, és ezt igy a neten nemnagyon lehet diagnosztizálni.

2009. dec. 12. 00:37
 20/26 anonim ***** válasza:
jav: asszociáltam (meg kéne tanulnom helyesn irni:) )
2009. dec. 12. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!