31hetes terhes vagyok 8 éve volt császárom 3napja begyulladt a hegem azt mondta a doki hogy valószínűleg egy belső varrat nem szívódott fel rendesen meg kell várni amíg a szervezet kilöki. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodom hogy elmegyek sebészetre mert már nagyon fáj meg félek nehogy a bébikémnek valami baja legyen bár a doki azt mondta hogy nem befolyásolja a baba fejlődését csak nekem kellemetlen. Ti mit tennétek? Volt valaki így?2008. júl. 29. 11:38
1/1 anonim válasza:
szerintem minden képp kérd ki egy sebész véleményét is ,én is császárral szültem 6 éve és most várom a második babát de ha ilyen problémán lenne én bisztos nem hagynám annyiba a dolgot.boldog baba várást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!