Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Border Colei vagy Dogue De...

Border Colei vagy Dogue De Bordeaux mellé lehet-e tartani Csehszlovák farkas kutyát?

Figyelt kérdés
Tapasztalt "felhasználó" vagyok 4. kutyán vagyok túl.
2014. febr. 23. 01:16
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

A kutyák nem rasszisták, felőlük akármit tarthatsz akármivel, csak az a kérdés, hogy minek neked ilyen kutya. Sok hasznát még nem véltem felfedezni azon kívül, hogy "de vagány, farkaskutyám van", probléma viszont annál több van vele, és közel sem biztos, hogy a négy kutyás tapasztalatod elég lesz. Az csak egy szám, de ha nem találkoztál még farkaskutyás viselkedésekkel, akkor kitörölheted vele...

Na meg ez egy tipikusan olyan kérdés, amire reflexből az a válasz, hogy ha meg kell kérdezned, akkor nem, mert akkor 100%, hogy nem vagyok elég felkészült a feladathoz.

2014. febr. 23. 01:22
 2/27 anonim ***** válasza:
93%
Még a meglévő fajták nevét sem tudod leírni, de új kutyát akarsz? A jelek szerint a mostaniakat sem ismered igazán. És egyébként nem, inkább ne tarts még egy kutyát, ha ezt megkérdezed ahogy az előttem válaszoló is írta.
2014. febr. 23. 11:19
 3/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy kijavítasz, mindig gondomat viselted. Collei amúgy, ilyen kutyám nincs és csak terveztem, hogy veszek.

Utóbbit azt viszont most tartok.

2014. febr. 23. 13:08
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Collie. Előbb i, aztán e, nem olyan nehéz.
2014. febr. 23. 13:16
 5/27 A kérdező kommentje:

# 1: "A kutyák nem rasszisták, felőlük akármit tarthatsz akármivel"

Nem mert Masztifoknál már automatikusan nem lehet azonos neműt tartani.

"csak az a kérdés, hogy minek neked ilyen kutya. Sok hasznát még nem véltem felfedezni azon kívül, hogy "de vagány, farkaskutyám van","

Egyrészt, házőrzésre, megkérdezed, minek egy Bordeaux-i mellé egy farkas, válaszom sokrétű.

Télen fázik, nagy területről van szó (tehát a farkas tudna futni is megfelelő távot, ha épp nem érek rá, egyébként sokat törődök a kutyámmal, mint fizikálisan, mint utána olvasok a problémáknak) Bordeauxinál sem írtak le mindent részletesen.

"probléma viszont annál több van vele, és közel sem biztos, hogy a négy kutyás tapasztalatod elég lesz. Az csak egy szám, de ha nem találkoztál még farkaskutyás viselkedésekkel, akkor kitörölheted vele... "

lehet, sőtt, szerintem a farkasnál se tudnék meg mindent békésen.

"Na meg ez egy tipikusan olyan kérdés, amire reflexből az a válasz, hogy ha meg kell kérdezned, akkor nem, mert akkor 100%, hogy nem vagyok elég felkészült a feladathoz."

nem bántásból, de te se értesz azért annyira a kutyákhoz :(

2014. febr. 23. 13:24
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
akumi nem ért a kutyákhoz? Olyan tanácsokat szokott adni, hogy csak lesek sokszor. Nagyon jó ötletei vannak. Ő ért hozzájuk.
2014. febr. 23. 13:45
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

#6: köszi :)

"Nem mert Masztifoknál már automatikusan nem lehet azonos neműt tartani. "

Hát az mondjuk biztos, hogy ez a szint már magas nekem :D

2014. febr. 23. 14:21
 8/27 Firestorm ***** válasza:
74%

"Nem mert Masztifoknál már automatikusan nem lehet azonos neműt tartani. "

Tessék????Tenyésztőknél sincsenek együtt tartva azonos neműek,mikor egyik sem tüzel gondolom...Majd egész nap egy kennelbe vannak zárva nem?

Itt a környéken van 2 bullmaci kan ráadásul és soha nem balhéznak,jól neveltek,láb mellett közlekednek.

2014. febr. 23. 14:45
 9/27 A kérdező kommentje:

Lehet sok mindent tud akumi, viszont 2 kan vagy nőstény nem tűri meg egymást, egymásnak ugranak, rivalizálnak...

Többi fajnál ilyet nem igen hallottam még de ha tud valaki más példát szóljon.

2014. febr. 23. 16:33
 10/27 Firestorm ***** válasza:
100%

Akkor talán olvasd el a fentebbi írásomat is.Ilyen baromságot még nem hallottam soha...

Persze rivalizál minden kutya,ha rossz kezekbe kerül és nem tanítja a gazdája illetve nem neveli.

Imádom az effajta okoskodásokat.

2014. febr. 23. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!