Border Colei vagy Dogue De Bordeaux mellé lehet-e tartani Csehszlovák farkas kutyát?
A kutyák nem rasszisták, felőlük akármit tarthatsz akármivel, csak az a kérdés, hogy minek neked ilyen kutya. Sok hasznát még nem véltem felfedezni azon kívül, hogy "de vagány, farkaskutyám van", probléma viszont annál több van vele, és közel sem biztos, hogy a négy kutyás tapasztalatod elég lesz. Az csak egy szám, de ha nem találkoztál még farkaskutyás viselkedésekkel, akkor kitörölheted vele...
Na meg ez egy tipikusan olyan kérdés, amire reflexből az a válasz, hogy ha meg kell kérdezned, akkor nem, mert akkor 100%, hogy nem vagyok elég felkészült a feladathoz.
Köszönöm, hogy kijavítasz, mindig gondomat viselted. Collei amúgy, ilyen kutyám nincs és csak terveztem, hogy veszek.
Utóbbit azt viszont most tartok.
# 1: "A kutyák nem rasszisták, felőlük akármit tarthatsz akármivel"
Nem mert Masztifoknál már automatikusan nem lehet azonos neműt tartani.
"csak az a kérdés, hogy minek neked ilyen kutya. Sok hasznát még nem véltem felfedezni azon kívül, hogy "de vagány, farkaskutyám van","
Egyrészt, házőrzésre, megkérdezed, minek egy Bordeaux-i mellé egy farkas, válaszom sokrétű.
Télen fázik, nagy területről van szó (tehát a farkas tudna futni is megfelelő távot, ha épp nem érek rá, egyébként sokat törődök a kutyámmal, mint fizikálisan, mint utána olvasok a problémáknak) Bordeauxinál sem írtak le mindent részletesen.
"probléma viszont annál több van vele, és közel sem biztos, hogy a négy kutyás tapasztalatod elég lesz. Az csak egy szám, de ha nem találkoztál még farkaskutyás viselkedésekkel, akkor kitörölheted vele... "
lehet, sőtt, szerintem a farkasnál se tudnék meg mindent békésen.
"Na meg ez egy tipikusan olyan kérdés, amire reflexből az a válasz, hogy ha meg kell kérdezned, akkor nem, mert akkor 100%, hogy nem vagyok elég felkészült a feladathoz."
nem bántásból, de te se értesz azért annyira a kutyákhoz :(
#6: köszi :)
"Nem mert Masztifoknál már automatikusan nem lehet azonos neműt tartani. "
Hát az mondjuk biztos, hogy ez a szint már magas nekem :D
"Nem mert Masztifoknál már automatikusan nem lehet azonos neműt tartani. "
Tessék????Tenyésztőknél sincsenek együtt tartva azonos neműek,mikor egyik sem tüzel gondolom...Majd egész nap egy kennelbe vannak zárva nem?
Itt a környéken van 2 bullmaci kan ráadásul és soha nem balhéznak,jól neveltek,láb mellett közlekednek.
Lehet sok mindent tud akumi, viszont 2 kan vagy nőstény nem tűri meg egymást, egymásnak ugranak, rivalizálnak...
Többi fajnál ilyet nem igen hallottam még de ha tud valaki más példát szóljon.
Akkor talán olvasd el a fentebbi írásomat is.Ilyen baromságot még nem hallottam soha...
Persze rivalizál minden kutya,ha rossz kezekbe kerül és nem tanítja a gazdája illetve nem neveli.
Imádom az effajta okoskodásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!