Szerintetek hogy nézne ki?
Figyelt kérdés
Szerintetek hogy nézne ki egy pitbull (vagy amstaf) és egy farkas keveréke.Esetleg tudtok képet vagy videot be linkelni.2014. febr. 6. 19:39
1/11 anonim válasza:
szerintem valami ilyesmi lenne :)
3/11 anonim válasza:
elözö: ez nem keverék. szerencsére ilyenekkel nem kisérletezik épeszü ember igy képet vagy videot (remélem) nem fogsz erröl találni.
4/11 anonim válasza:
elözö az elsönek akart menni :)
5/11 anonim válasza:
katicaka, ezeket a buta válaszokat komolyan gondolod amiket minden kérdésnél elcsepegtetsz, vagy ennyire jó viccnek gondolod? (mert nem az..)
6/11 A kérdező kommentje:
Ezek közül az első két válaszoló válaszolt a kérdésemre .
2014. febr. 7. 16:20
7/11 anonim válasza:
az elsö két válaszolo pont nem a kérdésedre választolt, az elsö mint irtam egy fajtatiszta kutya. szerintem a második is. tehát ha az átverés neked jó, akkor legyen...
8/11 anonim válasza:
de hogy boldog légy, és értelmes választ is kapj, itt van néhány farkas hibrid. szerencsére általában tiltva van: [link]
9/11 A kérdező kommentje:
Szerintetek hogy nézne ki egy pitbull (vagy amstaf) és egy farkas keveréke.Esetleg tudtok képet vagy videot be linkelni.
katicaka, ezeket a buta válaszokat komolyan gondolod amiket minden kérdésnél elcsepegtetsz, vagy ennyire jó viccnek gondolod? (mert nem az..)
Tényleg a kérdésre válaszolt.
2014. febr. 7. 22:08
10/11 anonim válasza:
nem érted a lényeget, hogy az a képen NEM EGY STAFF-FARKAS HIBRID??? véletlenszerüen egy csivava képet is belinkelhetett volna, hogy "szerintem ilyen" de ugyan ugy megemelhetnéd a kis kezed és beirhatnád google-be amit keresel. ehelyett kiirsz egy kérdést, hogy megtegyék ezt helyetted mások. de akkor küldök egy pulit, hogy szerintem ilyen: ezzel sem a kérdésre válaszolok, hanem tippelek valami butaságot, aminek semmi köze a válaszhoz. vagy azt gondolod, hogy valaki otthon hobbibol otthon farkasokat keresztez kutyákkal, és majd megosztja a home-videoit? vagy mit gondolsz, a válaszolok honnan szüljenek neked ilyen képeket és videokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!