A kutya lehet szerelmes?
Aggodom a 7 hónapos csivava és sicu keverék kutyám miatt.
Kint van egy keverék tacskónk,és amiota megjött a menzesze a kutyámnak egyfolytába kiakar menni és vele akar lenni,már körülbelül 1hete nincs meg neki a menz. és ma rajtakaptam,hogy a fiu kutya betette neki a ... De a lány kutyának köldöksérve van,és nem lett megoperáltatva..és,ha állapotos lesz bele pusztul ő is meg a kölykök is. Most is kintről ugat a kutya addig,amig vissza nem ugat neki.És ő csillogó szemekkel hallgatja és ugat...kaparja az ajtót nyüszit,hogy ő ki akar menni. És,ha kiengedem akkor meg ugrálja a szuka,mintha játszani akarna vele,de még is..,mintha flörtölne vele.Lényeg,hogy az a kutya,ami kint van már megvan olyan 7éves lehet több is(kutya évbe 44) és talán életébe párszor közösült valamilyen más kutyával.Valami tanácsot tudnátok adni,hogyan tartsam egymástol őket távol? köszönöm :)
Köldöksérve van a kutyádnak és nem operáltattad meg???
Egyáltalán miért nem ivartalaníttattad a kutyáidat? Akkor most nem lenne probléma. Viszont ha későn kaptad ma rajta a fiú kutyádat akkor cseszheted. Remélem hogy nem pusztul el a szuka.
A kutyád tüzel, most van a felvevős időszakban. Ahelyett, h elzárnád, h ne találkozzon kan kutyával, te kiengeded hozzá. Miért?
Felteszel egy pofon egyszerű kérdést, azt hiszem erre magadtól is rájöhetnél, h nem kell őket összeengedni és kész.
Egyébként a tüzelés után ivartalanítás + köldöksérv műtét. Most hívjátok fel az állatorvost és jelentkezzetek be a műtétre úgy 3 hét múlva.
Foglaljuk össze:
Adott egy HÉT hónapos, valamilyen okból műtetlen KÖLDÖKSÉRVVEL élő, tüzelő szuka (akiről még a gazdája is tudja, hogy nem lehet vemhes), és egy hét éves ivaros kan. A szukának a gazdája szerint MENZESZE van, a kan meg SZERELMES, a szukának már nincs meg a "menzesze", ezért összeengedte őket az észkombájn.
Puszta kíváncsiságból beírtam a google-be a "kutya" kifejezést, és lássanak csodát, már az ELSŐ találatban szó esik a tüzelésről, annak menetéről, a termékeny időszak idejéről és a vemhességről.
Ez az a pont, az a kérdés, az a péntek, amikor én feladom. Az egyik kutyája szerelmes, a másik köldöksérves, de mi az anyámnak is műttessük meg, hát vagy megdöglik a kert végibe, vagy nem; épp most bizonyosodott be, hogy a felkészültsége a témában tehető legegyszerűbb google keresésig SEM terjed, én, én, én... áhh, hagyjuk a pi*csába. Kérdező, állatorvost véletlenül se keressetek fel, tiszta hülyeség lenne, még a végén megélné szerencsétlen állat az egy éves kort, aztán etethetnétek élete végéig. Taigetosz-pozitív társaság a tiétek a javából...
:)))
Azért ez sem semmi egy orvostól, amit a kérdező írt:
" lényeg az,hogy orvos azt mondta,nem muszáj nem kötelező "
Mármint műteni. Hogy ez a sérvre, vagy az ivartalanításra vonatkozik, tök mindegy .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!