Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kimennétek külföldre, ha a...

Kimennétek külföldre, ha a kutyát nem vihetnétek magatokkal?

Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 20:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én egyszer kimentem három hónapra kutya nélkül, és nagyon szar volt. Következőre már kivittem. Olyan lakást találtunk csak mi is, ahova elvileg nem jöhetett a kutya. Jó idő volt, szóval az volt a tervem, hogy ha nagyon nem tudom másképp megoldani, és tényleg nem jöhet fel a lakásba, akkor a kocsi lesz a lakása, és jó sokat bandázunk napközben mindenfelé a városban, de aztán inkább felvittem a lakásba, megkockáztatva a nem is tudom mit. Semmi gond nem lett belőle, a kauciót is csak azért buktuk el, mert a buta exem nem szólt előre, hogy elköltözünk.
2014. febr. 21. 12:16
 22/24 anonim ***** válasza:
Én egyszer 2 hétre hagytam itthon, mikor még fiatal volt. Nagyon hiányzott! Közben a családtagjaim jól el is ***szték a nevelését. :"D Na de huzamosabb időre képtelen lennék itthagyni őt. Nem hiszem hogy ne lenne rá megoldás a nagy flancos nyugaton. :D
2014. febr. 21. 14:38
 23/24 zsuzsabazsa ***** válasza:
Addig biztosan nem mennék ki míg nem találnák neki egy szállást ahol velem együtt lakhat.
2014. febr. 21. 19:10
 24/24 donne ***** válasza:
ez attól függ mennyire vagy kutya függő, és ez elég hülye kifejezés...ahhoz hogy a kutyát is magaddal vidd, rentgeteg mindennek kell stimmelnie és rentgeteg pénz kieséssel számolsz, ha jó helyen itthon tudod hagyni, nyugodt szívvel, menj...a kutyának plussz az útiköltség, külön olyan lakás kell ahová meg is engedik h bérlőként bevidd, ha van lakótársad annak is engedélyeznie kell, sztem az állatorvos is drágább, és nem is tudnál vele foglalkozni, ha reggeltől estig dolgozol.
2014. febr. 21. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!