Megint volt egy cikk, hogy családi kedvenc megölte az újszülöttet. Vélemények?
"Mondjuk ez nem ennyire egyszerű lakásban tartott kutyával"
De, rém egyszerű. A kutya soha, semmilyen körülmények között sem mehet be abba a szobába, ahol a baba van. Pont. Ez a te döntésed, nem az övé.
Nekem az egyik kutyám 10 éves volt a másik meg 6 éves volt mikor meg lett a gyerek. Német juhászok és egyik sem volt gyerek centrikus. A kutyáimat én sem zártam ki a kertbe mert gyerek lett. Olyan volt a lakás elrendezése, hogy minden szögből láttam a gyereket és a kutyákat. Ha nem így lett volna akkor is találtam volna megoldást.
Mivel a kutyáim nagyon jó nevelésben részesültek, így engedelmesek voltak, nem kószáltak a lakásban összevissza, ha nem akartam. Így a gyereket sem kellett féltenem, meg nem is volt mitől féltenem.
Ha a csecsemő lett volna előbb, akkor kutyát abban az esetben vettem volna ha a gyerek nagyobb lesz és megérti, hogy a kutya nem buzerálásra való.
Ez a videó tényleg szörnyű!
Kérdés, hogy az előző gazdi vajon miért akarta elaltatni/megölni a kutyát, illetve az is, hogy bántották-e. Egy kisbaba nagyon törékeny, egész nap lesném, nem hogy egyedül hagyom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!