Nincs túl nagy kertünk.Vidám,hűséges,de nem túl élénk kutyát szeretnék.Nem szeretem a "táskakutyákat", de a túl nagytestű nem érezné jól magát a kertünkben,tehát valamilyen közepes termetűre gondoltam.
(Régen volt egy snauzer fajtájú kutyám,de sajnos elpusztult.Nagyon szerettem, de most más fajtát szeretnék.)
Kizárólag kertben tartanátok, vagy házba bejáratos lenne? Kb mennyi időd lenne vele foglalkozni?
2014. febr. 5. 15:11
2/9 anonim válasza:
Nézz körül a menhelyeken, ott tudnak neked segíteni, melyik lenne a megfelelő kutya a számodra! Ingyen elhozhatod, ráadásul chip is van bennük, és ivartalanítva vannak, tehát még ezt sem kéne kifizetned! Vannak ott is fajtatiszta kutyusok.
Ha mindenáron kiskutyát szeretnél, akkor javaslom az staffordshire terriert, a skót juhászt, kistestűekben - ami nem táskakutya - a westiet, és a spánielt.
2014. febr. 5. 15:16
3/9 anonim válasza:
Mopsz de őt házban kellene tartani vagy mondjuk egy aussie ( ausztrál pásztorkutya)
2014. febr. 5. 15:16
4/9 anonim válasza:
Egy ausztrál juhászkutya sok mozgást és foglalkozást igényel. Azt én nem ajánlom.
2014. febr. 5. 15:24
5/9 anonim válasza:
nekünk Jagd terrier volt nem túl nagy kertben, és semmi probléma nem volt vele :)
2014. febr. 5. 15:32
6/9 anonim válasza:
Aussiet, bár gyönyörű fajta, én sem ajánlom! Kb akkora a mozgásigénye, mint egy terelésre kitenyésztett bordernek, aminek napi több óra foglalkozás szükséges!
2014. febr. 5. 15:54
7/9 anonim válasza:
jagd terrier szerintem megfelelne , de körülnézhetnél menhelyen is
2014. febr. 5. 16:26
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,utánanézek :)
Minden délután otthon vagyok 2-5 ig szval lenne időm :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!