Mi a ti kutyátok kedvenc játéka?
Az én kutyám egy külön eset.
Van labdája, sípolós játéka, de amint kiviszem az udvarra a legegyszerűbb botot amit talál azzal rohangál fel s alá :D
Az egyik kutyámnak leginkább semmi. Szaladgálni, szimatolni szeret.
A másik pedig nagyon szereti a keresős játékokat, labdázást, frizbizést.
Az enyém, mivel terelőkutya, imád kergetőzni. Vagy ő fut előlem, vagy én előle. Mivel lehetetlenség elkapni, viszont ő simán utólér engem, sose engedem hogy 'elcsípjen', hanem mikor a közelembe ér, megfordulok és én kergetem őt. Így nem jön rá, hogy sokkal ügyesebb mint én. :D
Rongyozni is imád, de van még egy dilije: a bot. Mármint ez a hosszú, kézbe való bot. Ha azzal elkezdek a föld közelében hadonászni, teljesen megőrül, úgy kergeti, és olyan hangokat ad ki hogy ne m ismerek rá. :D
A szájába veszi a nyakörve pántját és azzal fut elölem én meg kergetem!:D
Kivülröl ugy látszik mintha elcsort volna valamit a házbol!:D
De kötélel huzocskázni baromira szeret és olyan cuki olyankor nem mozgatja a fejét lemerevedik aztán rángatja a kötélt ilyenkor a szemét forgatja!:D<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!