Megint volt egy cikk, hogy családi kedvenc megölte az újszülöttet. Vélemények?
Egyébként simán lehet, hogy a kisgyerek meghalt (ahogy a cikkben is írják), és adott esetben a kutya segíteni akart rajta (pl. meg akarta fogni). Mennyi időre hagyhatta egyedül a gyereket és hol?? Miért mehetnek be a kutyák a gyerekszobába?
(Mondjuk az nekem gyanús, h ilyen kisgyerekes sztorit én eddig kb csak malamuttal hallottam)
MOndjuk a nagy nálunk is nyúzza a kutyád...bunyóznak, de pl. a kutya ágyába ha elvonul az "szent" hely...
sokszor megszaglássza a kicsit a kezemben
egyébként állatorvos is azt csinál vele amit akar, szinte le se kell fogni
mondjuk sose volt bántva, szerintem fel sem merül benne, hogy bármi ellen tiltakozzon, hogy rosszat akarunk
én attól "félek", hogy mi lesz, ha megindul a pici
mégis egy 50 kilós kutya
a nagy fiamat imádja, de vele nőtt fel
eleinte kivonult, ha nyöszörögni kezdett a baba, most már nem reagál az ilyenekre sehogy...néha jön szaglászni és csóvál közben
Itt az a videó, amit a többiek említettek a rotiról, aki birkamód tűr, és nincs semmi jele annak, hogy valami gond lesz:
Ezer jel van.
Az meg alap, hogy kutyát nem hagyunk kettesben csecsemővel, mert baj lehet belőle. Csodálkozom, hogy hol volt az anya ezalatt, mert gondolom a csecsemő sem néma csendben tűrte, hogy széttépjék. Egyértelműen szülői felelőtlenség történt itt is.
Nekünk nyuszink van, aki ráugrik a kutya hátára, a lába alatt tekereg evés közben, semmi olyan jelet nem láttam soha, egyszer sem, ami alapján azt gondolhatnám, hogy a kutya veszélyes lenne a nyuszira. Ennek ellenére ha szabadon van a nyúl, akkor mindig ott vagyok és figyelek, mert tisztában vagyok azzal, hogy egy zsákmányállat és egy ragadozó van együtt. Nem engedem, hogy ezek ketten elmenjenek szem elől, hanem visszahívom a kutyát a közelembe mindig, mert tudom, hogy egy pillanat alatt megvan a baj.
Ha meg mással vagyok elfoglalva, és nem tudok figyelni, külön zárom őket.
Szóval őszintén kíváncsi lennék, hogy anyuka akinek a felelőssége a gyerek és a kutya is, hol a csudában volt miközben ez történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!