A szomszéd kurtyája órákon át ugat kikötve. Már szóltam 1 hónapja nekik, azt mondták, oké elviszik majd sétáltatni de semmi. Ha feltekerem nekik valami dubstep zeném, veszik majd a lapot?
Megkértem őket, hogy a jó szomszédi viszony érdekében tegyenek valamit, tartsák a garázsban, vagy adják oda másnak, vagy letojom mit csinálnak, de én pihenni akarok, és nem kutyaugatást hallgatni 3-4 órán keresztül mikor egyedül a kutya.
Azt mondták, oké elviszik sétálni! Azóta 1x nem vitték ez biztos! Mint előtte sem!
Ha feltekerek nekik valami jó kis mosógép zenét, és feléjük fordítom nyitott ablakkal a hangfalakat, úgy pár órára naponta, venni fogják a célzást?
Sajnos itt nem csak arról van szó, hogy zavarják a körülöttük lakókat, hanem arról is, hogy mindemellett kínozzák a saját kutyájukat.
Persze ha ilyen egyszerű megoldással rádöbbennek, hogy törődni kell az állattal, hajrá, de sajnos erős kétségeim vannak.
Második válaszolón jót derültem :))) akkor ezek szerint az én kutyám természetellenesen viselkedik, mert nem ugat 3-4 órán át megállás nélkül, mik vannak.
Kérdező, próbálj meg nekik még egyszer szólni, hát nem igaz hogy aki kutyát vesz magához olyan alapvető dologra se tudja megnevelni, hogy csendben maradjon és annyira se képes hogy legalább 1 elk_rt órára elvigye sétálni. Mond nekik, hogy kezdjenek valamit a kutyával vagy adják oda valakinek. Elaltatni gondolom úgysem fogják mert egyrészt az állatorvos egészséges állatot nem altat, másrészt pénzbe kerül, akkor már adják le menhelyre és többet ne legyen semmilyen állatuk.
Ha nincs változás továbbra sem akkor nyomjad a zenét, aztán majd észreveszik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!