Kutyatartás állatorvosi egyetem mellett?
én jövőre mennék egyetemre, nem állatorvosira ugyan. az alom, amit szerettem volna, amire egy évet már vártam, most tavasszal fog születni valószínűleg, nyáron már itt lenne a kutya. egy kutyám már van, ő 4 éves.
nem mertem bevállalni. az egyetem, amire mennék, nem olyan nehéz, mint az állatorvosi, mégis megijedtem. nem hiszem, hogy nem lenne időm, valszeg lesz, másoknak is sikerült, de nem akartam, hogy a kicsinek a szocializációja, a nagynak meg az eddigi élete menjen kárba, így lemondtam az almot, várok még egy évet minimum.
nem ugyanaz a helyzet, mint a tiéd, azért mondom el, hogy gondolkodj el. nem tudom, mennyi időd van még hátra. ha addigra a kutya már felnőtt lenne, akkor nem biztos, hogy nagy baj lenne. kell egy rendszer, járhatnál vele valami sportra. nem lehetetlen, amit szeretnél, teljes mértékben rajtad múlik, hogy bevállalod -e. ha tudsz majd rá időt keríteni, akkor hajrá, ha nem vagy benne biztos, inkább várj egy kicsit többet, meg fogja érni!
A segítségre én is gondoltam, de félek tőle (jönne az "én megmondta" rész), és még így is van hogy a szüleim később érnek haza (8 után).
Akkor még átgondolom, egyébként még 3 évem van hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!