Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol van állatorvosi egyetem?

Hol van állatorvosi egyetem?

Figyelt kérdés

Tudtomal csak Pesten van, de én Baranyában lakom és nem szeretnék olyan messzire menni. Aki tudja még hol van, és leírja azt megköszönném.

Zita

2010. febr. 14. 11:30
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Pesten van az István utcában, sehol máshol.
2010. febr. 14. 11:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Így van! Csak Pesten van, és nagyon nehéz bekerülni. Félévenként 1.200000 ft a tandíj.
2010. febr. 14. 12:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Csak akkor annyi ha a költségtérítéses szakra jut be az ember, de az államilag támogatottal nem.
2010. febr. 14. 13:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Szent István Egyetem, Budapest, és Gödöllőn, a SZIE kihelyezett állatorvosi karán lehet tanulni.

Üdv: egy egyetemista

2010. febr. 14. 14:25
 5/9 Akiteki ***** válasza:

Már bocsi, de nem mondta, hogy tanulni szeretne! Csak megkérdezte, hogy hol az egyetem!

1078 Budapest

István utca 2

06 1 478-4100

Bekerülni nem elég a címet tudni, több pontszám kell, mint az ovosira:)

2010. febr. 15. 21:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat! :)
2010. febr. 16. 17:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Az Állatorvos-tudományi Kar az István utcában van (Bp. VII. ker.) a Keleti pu.-tól 5-percre.
2010. nov. 26. 23:40
 8/9 anonim válasza:
tehat, akkor Magyaroszragon 2 Allatorvosi egyetem van? Pesten es Godollon?
2011. márc. 18. 20:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem, 1 van. Régen önálló egyetemként működött, innen ered az, hogy a mai napig így emlegetik. Aztán pár éve beolvadt a gödöllői Szent István Egyetembe, annak egy karaként működik azóta is. Így most a hivatalos neve: Szent István Egyetem Állatorvos Tudományi Kar (SzIE ÁoTK). De sokan (köztük én is) a mai napig állatorvosi egyetemként emlegetik.
2011. márc. 20. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!