Nem tud. Játok véletlenül, hogy az állatorvosi egyetem ügyeleti rendelésére csak ambuláns esetben lehet menni? Vagy ha kifizetem az ügyeleti díjat, akkor mehetek oltatni is ügyeleti időben?
Figyelt kérdés
A honlapot én is megtaláltam, de nekm abból nem egyértelmű. Olyanok válaszára lennék kíváncsi, akik járnak oda, vagy voltak már ügyeleten.2010. aug. 1. 16:15
1/6 anonim válasza:
Az ügyeleti idő (hétköznap este 10-től reggel 8-ig és hétvégén este 8-tól reggel 8-ig) idő alatt is lehet menni oltatni, de baromi drága oltás lesz az ügyeleti díj miatt, ami 30 rugó + az oltás ára.
2/6 anonim válasza:
Én egyszer voltam ott délután három körül. Bementem, a kutyámat rá kellett tenni egy mérlegre még az előtérben, aztán az info-s pultnál elmondani, hogy pontosan hány kiló a kutya. Ott kaptunk valami cetlit. Aztán az egyik ajtó mögül kiszóltak, hogy bemehetünk. Bementünk, elmondtam, hogy milyen tünetei vannak a kutyámnak. Másfél órán keresztül vizsgálták a kutyát, 6 ezer Ft-ba került és csodák csodájára kiderült, hogy mi a baja a kutyámnak, amire egészen addig 4 orvos nem jött rá... Szal, ha 30 ezret kérnének azért, mert ránéznek a kutyára, én azt is kifizetném. Úgy tudom az éjszakai ügyelet 20-30 ezer FT körül van, de nappal sokkal olcsóbb az ügyeleti díj. Sőt azt hiszem nappal nincs is ügy.díj.
3/6 Akiteki válasza:
Én 10 ezret hallottam ügyeleti díjnak, de az is sok egy oltásért.
4/6 A kérdező kommentje:
2010. aug. 1. 18:28
5/6 anonim válasza:
Első vagyok. Még egyszer, mert úgy látom nem érthető.
"Éjszakai ügyeleti díj (hétköznap 22.00-8.00 és hétvégén 20.00-8.00): 30000 Ft-tól"
Magyarul: hétköznap este 10-től reggel 8-ig és hétvégén este 8-tól reggel 8-ig tart az ügyelet. A 16-22 óráig terjedő időszak nem az. Ügyeleti jellegű a szakellátás, de nem kell a 30. 000 forint ügyeleti díjat kifizetni. Ez azt jelenti, hogy akkor már csak 1-1 szakorvos (belgyógyász, sebész) van bent és nincs műszeres diagnosztika. A vizsgálati díj a legmagasabb érték lehet, de ez is attól függ, hogy melyik orvos van bent akkor.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! Azért lehet, hogy rájuk csörgök holnap napközben, biztos-ami biztos :)
2010. aug. 1. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!