Miért nem veszi meg senki a puli kutyáimat?
Na pont az én hszemből idéztél.
rosszul tetted.Csak azért mert nem vagyok fejtettem ki pontosan a véleményemet.
Nagy állatbarát vagyok.3 kutyánk van és 2 macskánk, no meg sérült galambok is. Nem menhelyről hoztuk őket, hanem befogadtuk.
Igen is kisebb a költség, ha úgy vesszük.Nincs törzskönyv, ivartalanításért nem kérnek pénzt.
De nem vagyok számító, nem használnám ki, azt, hogy mi már ingyen is elhozhatnánk a kutyákat.Olyan sok adományt viszünk(táp és tárgyi adományra gondolok), hogy a menhely vezetője felajánlotta, hogyha gondoljuk ingyen beoltják minden évben a kutyáinkat.
Nem fogadtuk el persze, mert mi ezt vállaltuk és nem azért tesszük, hogy más fizesse be nekünk ezeket a költségeket.
A sok okos emberek akik jó sok pénzt remélnek a kutyákból most szépen lassan kezdenek pofára esni :D
Nem baj , mert így hogy eladhatatlanok a kutyáik szépen lemondanak arról hogy tovább szaporítsanak !
Így lassan , de csökken a kutyagyártók száma is , mikor majd a nyakukon marad 2-3 kölyök , kiváncsi leszek mit fogak velük csinálni ! Menhely , kidobás , mert ami nem hoz pénzt azt nem szivesen etetik!
Legközelebb 2x is gondoljátok meg hogy ellettek e avagy sem !
Expressz, Slando, apronet, apromix, stb. Ha rákeresel google-n, hogy "apróhirdetés" kiad egy rakat oldalt, a legnagyobb részük ingyenes, tedd fel mindre. Plusz ahol én dolgoztam (www.noeallatotthon.hu) , annak a menhelynek a honlapján van egy olyan rovat, hogy lakossági hirdetések. Ha írsz nekik egy e-mailt biztos kiteszik a te hirdetésedet is. Meg próbálj meg kiragasztgatni hirdetéseket a környéketeken. Meg esetleg, bár nem támogatom, de akár teszveszre vagy vaterára is feltehet őket, (természetesen csak személyes átvétellel:)), hátha ott találja meg valaki, aki szeretne egyet.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!