Miért nem veszi meg senki a puli kutyáimat?
Tudod, rengeteg a kutya és az emberek úgy vannak vele, hogyha már kutyát vesznek akkor törzskönyveset, betegségekre szűrt, tenyészszemlés szülőktől. Most néztem meg az expresst tönn hirdetés van fent ingyen elvihető pulikról és 2-3 ezer forintos pulikról.
A nem tenyésztett kutyákat nagyon nehéz eladni.
Jobb lenne nem szaporítani.
Hát igen a mai helyzetben már nem a legjobb befektetés, ha kutyákat akarsz tenyészteni. Az emberek minden spórolnak, és a kutya az egyik legegyszerűbb módja.
Ha törzskönyvezett az állat akkor eleve nem olcsó és még rájönnek a szokásos dolgok. Oltás, papírok....
Akkor inkább elhoznak egy menhelyit, mert annak kisebb a költsége.
Én nagyon szeretem az állatokat de sosem költenék arra, hogy pedigrés kutyám legyen.Én mindig menhelyről hozom őket el.
A puli ideges fajta, nem családi kutya hanem pásztorkutya- munkakutya. Sztem ez lehet a hátrány.
Exportáld Őket Jamaicába :D
Ha túl olcsó az szemet szúr, és ha nem törzskönyvezett, akkor kisebb rá a kereslet. Mert ma az ember vagy elmegy egy menhely és hoz kutyát majdnem ingyen, vagy egy egyáltalán nem olcsó, törzskönyvezett kutyát vesznek.
Egy mezei állattartótól, akinek "véletlenül" megellett a kutyája...háát..nem hiszem, hogy ma sokan kiadnának érte pénzt, mert kapnak a menhelyen is. Szóval érted :D
Nemkéne szaporítani, főleg, h nemtudsz tőlük "megszabadulni".
Nézz meg egy régebbi kérdés, keress rá...hogy mennyi kutyát altatnak el hetente a menhelyeken!!! Mind az emberi felelőtlenség, és a túltenyésztés miatt van!!!!!
Szomorú dolog ez. A ami eszemmel énsem vennék, hanem örökbe fogadnék 1et. Szerencsétlent így megmentem a haláltól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!