S. O. S! Félek befedezték a huskym. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy 2 éves szuka huskym.Éppen tüzel, de nem tudom hanyadik napon jár, kb 16 körül.A baj az, hogy a szomszédnak sz@r a kerítése és azon keresztül bejött egy kóborkutya, ide jár már napok ota és már az egész keritést végigvertem cölöppel, de vhogy ma bejott, pedig csak 15 percet volt kint a kutyám, és mire kimentunk ossze voltak ragadva(foxy szeru akármi).Azóta remeg a kutyám, huzza a hátso lábait, 3x hányt.Ettől lehet???Vagy mi lehet a baja?Nem szokott beteg lenni...Nagyon féltem.Eseményutáni mennyibe kerül kutyáknál?Vagy milyen megoldások vannak még, hogy ne szülessenek korcs kutyák?Jó lenne árakat tudni, sajnos rosszul jon most ez a plusz kiadás.:(2009. dec. 8. 10:44
11/16 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy az esemény utáni injekció 20-25 ezer, és igencsak megviseli a szukát, ennyiből meg már ivartalaníttatni is lehet ami végleges, biztonságos és a későbbi életminőségét is javítja.
12/16 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a válaszokat!
Ivartalaníttatva lesz tavasszal.Hálistennek van egy jó barátnőm, aki bevállalja a kiskutyákat, ha mégis sikerült.Legalább tuti jó helyen lesznek.Bár remélem nincs baj.
2009. dec. 8. 16:34
13/16 anonim válasza:
Szerintem ne várj tavaszig, most van ivartalanítási akció a Zöld Zebránál. Van elég dolguk a szánhúzó mentőknek nem kéne engedni megszületni őket. Mert ha a dolgot sikerült összehozniuk, akkor szinte biztos, hogy vemhes lesz.
14/16 A kérdező kommentje:
Elvinném most is, viszont jött most nagyon sok váratlan kiadás.Babát várok és ebben a hónapban pont annyi lesz a fizetés mint amennyi a kiadás.15 e marad egész honapra kajára, és 3an lakunk.:S
Ha meg sikerult nekik a kiskutyák ellátását meg tudnám ingyen oldani.Pont rosszkor jött ez most:S
DE legalább jo helyre kerulnek, ha mégis....
2009. dec. 8. 21:01
15/16 anonim válasza:
Vemhesen is lehet ivartalanítani. Ha most nem megy, akkor januárban próbáld meg. Akkorra biztosan ki is fog derülni, hogy tényleg vemhes-e. Lehet, hogy elsőre kegyetlenül hangzik, de hidd el, iszonyú nehéz egy alomnyi keverék kiskutyának megfelelő gazdát találni. Olyat, aki nem dobja ki, nem adja le gyepmesteri telepre, aki nem tartja másfél méteres láncon egész életében, vagy bezárva egy sufniba. Nem beszélve arról, hogy a szuka és az alom ellátása 8 hetes korig valószínűleg a többszörösébe fog kerülni, mint az ivartalanítás. Budapesti vagy?
16/16 anonim válasza:
A kiskutyák ellátására is számolhatsz minimum egy tizest / fő... 8 hetes korukig 3 féregtelenítés, 2 oltás, táp, ha császározni kell az 30-40 ezer... És lehet 1-12 kiskutya...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!