Megakadt a kutyám torkán a csont mit tegyek? :- (
Nézd, nagyon fontos lenne hogy eljuttassátok egy orvoshoz. Kérj részletfizetést, vagy mondd meg hogy hónap elején mikor jön a fizetés kifizetitek. Voltam hasonló helyzetben, mondjuk nekem ödémás lett a kutyám feje és éppen semmi pénzem... Aznap rohantam vele a dokihoz, egy hónappal később tudtam kifizetni a 9 ezer forintot, de megértette.
Esetleg lenyúlhatnátok a torkába jó mélyen (lehet 2 emberes meló) vagy próbáljátok meghánytatni... Jobb ötletem nincs, de ez kb. halottnak a csók, ti nem fogjátok tudni szakszerűen ellátni. Hívjátok fel az orvost, kérjetek tanácsot, mondjátok meg hogy most nincs pénzetek fizetni, de amint lesz megadjátok! Nem hiszem, hogy egy orvos, aki erre tette fel az életét hagyna egy állatot meghalni.
Siessetek, mert ebbe nagyon könnyen belehalhat!!!
Az is egy verzió, amit felénk szokás csinálni: beviszed az orvoshoz, kezeli, majd mikor fizetni kéne, kinyögöd, hogy csak később tudod kifizetni. Nem etikus, de inkább égjen a pofátokról a bőr, minthogy szenvedjen a kutya, nem?
A másik, hogy csak van valaki, aki 4-5 ezer forintot kölcsön tud adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!