Adhatok a kutyának 2 lapocka csontot egyszerre?
Pont a baktériumok miatt főzöm meg. Szerintem Adry ne válaszolgass a kutyás témában mert annyi hülyeséget olvastam csak ma tőled hogy égnek állt a hajam :D A csirkecsonttal kevered. De egyébként a lapocka csont adható a kutyának, mivel nem törik szilánkosra. Szándékosan kap lapockát, nem pedig csöves csontot.
A kérdés a mennyiségen volt. Hogy sok-e egyszerre a kettő. De akkor visszább veszem a vacsi adagját, és megkapja a két csontot. Szeretném elterelni a figyelmét a petárdásról, és egy csonttal 20 perc alatt végez :D
Köszönöm utolsó a válaszodat!
Adri semmilyen sertéscsontot,húst nem szabad nyersen adni...Meg kell főzni nekik,ne beszélj butaságot.
Mekkora a kutyusod?Milyen fajta?Ha közép vagy nagytestű nyugodtan oda adhatod neki a kettőt :)
Közepes termetű, husky. Minden héten kap egy db-ot.
Adry nem hiszem hogy több a tapasztalatod. legalábbis a válaszaidból ítélve biztosan nem. Ettől függetlenül köszönöm a hozzászólásodat.
Felnőtt már pár kutyám a nyers húson, és csontokon, csak én ezmellett minőségi táppal etetek. Erről ennyit.
Mindenki úgy eteti és azzal a kutyáját amivel jónak látja.
Nincs mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!