A 7 hónapos pumi szuka kutyám ebéd előtt evett csirkecomb-csontot. Lett valami baja?
Hú, köszi, most megnyugtattál :)
Ugyanolyan mint a csirke előtt. Vidám, most ébredt fel, és játszik a zoknijával (egy játék, ami zokniból van )
Köszönöm :)
Nemsokára kapja a vacsiját, megnézem, hogy milyen az étvágya.
Megpróbálom nem túlaggódni a dolgot, de sajnos egyszer márbelvesztettem egy állatot gondatlanság miatt, 3 éve volt magyar vizslám, és egy keverék kutyusom (örökbefogadott, ő még mimdig megvan :) ) én meg buta fejjel ott hagytam a 10 éves vizslánkat 5 éves unokatestvéremmel, ő meg tudatlanságból teleetette csokival, és sajnos későn vettük észre a romló állapotát, ezért nem élte tíl. Akkor megfogadtam, hogy a következő kutyámra nagyon fogok vigyázni. Sajnos most becsúszott ez a hiba, remélem nem lesznek következményei. Különösen közel áll a szívemjez ez a kutyus, mert az anyját vemhesen találtuk a falu végén a töltés mentén. Sajnos ő herpeszben meghalt, de született 5 kölyke (ennyi maradt életben). Aki nálunk maradt az a legfiatalabb, ő született utoljára. Eddig úgytűnik semmi baja. :) Majd még írok, mi lett vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!