Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet a kutyusommal? FONTOS!

Mi lehet a kutyusommal? FONTOS!

Figyelt kérdés
1-2 napja folyton öklendezik,mintha fulladozna és fehér habos nyálkás váladék jött fel neki.Elvittem dokihoz és azt mondta hogy torokgyullladás lázas is volt,kapott injekciót de nincs jobban!!Mit tegyek?Másikhoz vigyem??
2009. dec. 6. 03:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
36%
adjál teát neki kamillát ne engedd csak hugyozni vagy szarni ki mer még jobban megfázik igyekezz meleg száraz helyen tartani amíg rendbe nem jön ecseteld svéd cseppel
2009. dec. 11. 14:44
 22/26 anonim ***** válasza:
6:45-ös: Kikéram magamnak, én is tíz vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. dec. 11. 17:06
 23/26 anonim válasza:
100%

Nem írtad mennyi idős a kutyád, ezért most úgy veszem, már nem kölyök (nem pár hónapos):

légy türelemmel, annak az injekciónak azért ki is kell fejtenie a hatását..Ja! És lehetőleg most ne vidd túlzásba a futkároztatását, amíg rendbe nem jön. Sétálj vele, de ne futtasd, ne labdáztasd, inkább az agyát mozgasd. És még egy hasznos tanács a későbbiekre: Ha kutyád kirohanta magát, ne adj neki azonnal inni. Legalább 10 percet várj azzal, hogy megitatod, akár télen, akár nyáron.

Egyébként szerintem az orvosod azt is mondta, hogy vidd vissza kontrollra, vagy ha nem javul, akkor látogasd meg újra...

2009. dec. 11. 19:11
 24/26 anonim ***** válasza:

Nem kutyás:

Nem lehet hogy veszett?

Csesszetek le ha hülyeséget mondok!

2009. dec. 11. 19:21
 25/26 anonim ***** válasza:
Ha bemehet a kutyus legyenbent melegben és vhogy "gőzölj" neki pl.:kamillatea meg a szobában párologtass!
2009. dec. 11. 21:25
 26/26 anonim ***** válasza:
Meggyógyult már??
2009. dec. 14. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!