1-2 napja folyton öklendezik,mintha fulladozna és fehér habos nyálkás váladék jött fel neki.Elvittem dokihoz és azt mondta hogy torokgyullladás lázas is volt,kapott injekciót de nincs jobban!!Mit tegyek?Másikhoz vigyem??
egyszerűen felháborító,hogy egyesek mennyire primitívek!!
sajnos segíteni nem nagyon tudok, azt javaslom, hogy vidd el újra az állatorvoshoz. remélem minél hamarabb meggyógyul!
2009. dec. 6. 05:40
4/26 anonim válasza:
Főzz neki teát, és langyosan add oda neki.
Vidd el megint dokihoz, mond el hogy nem javult a kutyus állapota, és kérj tőle is tanácsot. Esetleg viheted másik dokihozi i, ne ugyanahoz.
2009. dec. 6. 06:55
5/26 anonim válasza:
Vidd dokihoz, de azonnal.Lehet, hogy valami megakadt a nyelőcsövén. Gondolj bele, te mitől öklendeznél,hátha rájössz,mit ehetett fel.egyébként eszik rendesen? Az enyém akkor öklendezik, ha nem veszem észre és mondjuk megeszi a mőanyag labdáját.Hál' Istennek, ki is szokta hányni,persze habosan. Lehet, hogy a tiéd is valami ilyet evett fel,és most erőlködik, hátha kijön.Ezért kell a doki!!!!!
2009. dec. 6. 07:13
6/26 anonim válasza:
Amúgy milyen a kedve, az étvágya? Kakil rendesen? Mindenképpen vidd el orvoshoz, méghozzá egy másikhoz, hátha ez elnézett valamit. Én nem várnék vele holnapig, szegényt nagyon kimeríti a sok hányás és ki is száradhat.
2009. dec. 6. 07:38
7/26 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Én nem vagyok állatorvos, de furcsállom, hogy az öklendezés torokgyulladás tünete lenne. Mindenképpen gyomorirritációt jelezhet szerintem. Nem tudom, hogy az állatorvos, aki megvizsgálta, mióta a dokitok, de tényleg el kellene vinni egy másikhoz, amíg nem késő! Az első válaszolónak csak annyit, ha az anyukája így gondolkodott volna, ahogy ő, akkor az első böfizés v. hányás után biztosan a kert végében találta volna magát.
2009. dec. 6. 07:45
8/26 anonim válasza:
Az én kutyám is ilyen helyzetben volt,csak neki még nem kellett injekció.A mi orvosunk azt ajánlotta hogy kamilla teába rakjak egy kiskanálnyi mézet(kb. egy bögrényibe kell ennyi méz)napi négyszer kell adni neki mindig frissen(langyosan a legjobb)az enyimnek nem izlett igy nekem sajnos bekellett fecskendeznem a szájába.Emellet persze mindig langyos viz volt neki ha vizet akart inni.Az orvos mondta hogy legtöbször meleg vizet rakjunk ki neki,mert az jót tesz a torkának.Szerintem próbáljátok ki ezt amit irtam mer az én kutyámnak 1 hétig csináltam ezt és már a 6-ik napon nem köhögött.Nekünk bevált.Azért ha tudod vidd el egy másik dokihoz,mert akihez vitted nem lehet valami jó mert az enyim is a szélén volt annak hogy kelljen neki injekció és a mi dokink azt mondta hogyha nem javul akkor injekció és tablatta kell,nem csak injekció.
2009. dec. 6. 07:56
9/26 anonim válasza:
Én is csak azt tudom javasolni hogy állatorvos.
2009. dec. 6. 08:01
10/26 anonim válasza:
Uhyan ilyen tünetek voltak a Staffymnál. Neki metilénkék micsodát ecsetelt a torkára meg kapott valalmi szurit is. Jobbulást a Kutyusnak!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!