Mit tegyek a kutyusommal. Bevan zárva a kenelbe mert kaptam egy cicát és nem jönnek ki jól. Nagyon ideges azóta a kutyám és hiperaktív is. Mit tehetek?
Az én kutyám számláján már volt egy macskagyilkosság, mikor cica érkezett a házhoz.
Ha a macska még kölyök, akkor vele nincs sok tennivaló.
A kutyádat meg akkor tudod hozzászoktatni a macskához, a minden negatív viselkedését, ami a macska ellen irányul le tudod tiltani, illetve dícsérni azt, amikor nem foglalkozik a macsekkal.
Nálunk ez egy hétig tartott, úgyhogy szerintem egyáltalán nem lehetetlen a dolog, csak türelem és gazdi-kutya viszony kérdése.
Az én kutyumat is Zsöminek hívják, bár ő olyan jó lelkű, hogy amikor először macskát látott, nem tudta mire vélni a jószágot, csak nézte, nézte, eszébe sem jutott bántani. Nagyon aranyos volt, a macska borzolta a szőrét, púposította a hátát, Zsömi rám nézett, amikor visszanéztünk, a cica nem volt sehol. Bár elég kevés az ilyen kutya , aki alaptermészeténél fogva nem bántja a cicákat.
Csakkitti biztos tudni fogja a választ, hogyan lehet összeszoktatni őket, várjuk az Ő eljövetelét, ő már elég tapasztalt kutya téren, biztos akadtak macskás ügyei is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!