Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet a kutyusommal? FONTOS!

Mi lehet a kutyusommal? FONTOS!

Figyelt kérdés
1-2 napja folyton öklendezik,mintha fulladozna és fehér habos nyálkás váladék jött fel neki.Elvittem dokihoz és azt mondta hogy torokgyullladás lázas is volt,kapott injekciót de nincs jobban!!Mit tegyek?Másikhoz vigyem??
2009. dec. 6. 03:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%

Remélem már a kutyusod jobban van, elvitted újra a dokihoz?

Az első válaszolót is elvihetné valaki, valószínű Ő is orvosi segítségre szorul.

2009. dec. 6. 12:17
 12/26 anonim ***** válasza:
82%

Én voltam a 4.

Érdeklődnék, van-e valami jobbulás?

2009. dec. 7. 16:00
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát sztem vidd el a állatorvoshoz de gyorsan. De válassz másikat sztem!!
2009. dec. 7. 17:52
 14/26 anonim ***** válasza:
73%
Megint érdeklődnék, mi van a kutyussal,jobban van?
2009. dec. 8. 12:33
 15/26 A kérdező kommentje:
Jah az első kommentelő egy kicsit felhúzta az agyamat és azért is válaszoltam így vissza mert az ilyen embereket így lehet a legjobban felidegesíteni!A lényeg hogy 3-szor is vissza kellet vinnem szegényt az orvoshoz,csináltak röntgent a tüdejéről és volt rajta valami fekete folt,azt mondták súlyos torokgyulladás és most 4-féle antibiotikumot szed,6 injekciót kapott!Hál isten már javul,nem tudtam aludni miatta,nyugtatókon éltem hogy mi lesz vele!Jah és ezek után megfogadtam hogy ezen a honlapon itt többet nem kérek segítséget mert csak én is rossz állapotba kerülök,van itt egy-két rossz indulatú ember sajnos!
2009. dec. 11. 04:34
 16/26 anonim ***** válasza:
80%

Ne törődj az ilyenekkel! Pont ez a céljuk...Valószínű nyomi kis 10 évesek itt szórakoznak.

Remélem már jobban van a kutyusod :)

Neked meg jobbulást kívánok.

2009. dec. 11. 06:45
 17/26 anonim ***** válasza:
85%
Ne törődj az idióta válaszolókkal.azokra hallgass, akik tényleg segíteni akarnak.Vagyunk páran még.Jobbulást mindkettőtöknek.
2009. dec. 11. 07:04
 18/26 anonim válasza:
sztem az volt a baja h vmi romlott dolgot evett vagy ivott remélem hogy már jobban van! jobbulást neked és a kutyusodnak is! amúgy sok pénzbe kerül egy állatfentartás?
2009. dec. 11. 09:36
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 5. hsz.vagyok. Örülök a jó híreknek!

Az alulművelt majmokkal ne foglalkozz, őket csak a feltűnési vágy vezeti, sajna nem lehet velük mit kezdeni.

Rendes tőled, hogy virrasztottál a beteg mellett! Jobbulást a kuttynak!

2009. dec. 11. 11:17
 20/26 anonim ***** válasza:
lehet hogy szappant evett milyen a széklete
2009. dec. 11. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!