Véleményeket! Szép ez a kutya?
#1!
engem nem zavar, hogy nem tetszik, csak tudni akartam, hogy mi nem tetszik benne :)
nem, ne értsétek félre!
én csak szeretném látni, hogy elfogult vagyok-e vagy tényleg szép :D
Lehetek-e őszinte? A kutya gyönyörű, tényleg nagyon szép, ez nem is kérdés. De számomra nem szebb, mint egy másik golden, már ha jól látom, ő golden. Én igazából csak azoknak a fajtáknak a példányai között tudok különbséget tenni, amelyek valamilyen módon különböznek egymástól. Pl. a német juhász vagy a sztafi, esetleg a husky. Mondom, ne értsd félre, a kutyád gyönyörű, de a többi fajtabelihez képest átlagos. Mintázatra gondolok, a pofija pedig egy tündér! :)
De kérlek ne sértődj meg, választ kértél, és meg is indokoltam, remélem nem veszed rossz néven, imádok minden kutyát, ha kapnék egy ugyanilyet (van már egy), repesnék az örömtől! :)
#13 nekem háromlábú keverékem van :D
Amúgy nagyon szép kutyus.
Szép kan kutyának nézne ki, de a fotó minősége nem jó. Nem látszik a szeme sem, csak egy sötét folt látszik.
Tegyél fel egy jobb képet és mindjárt szebb lesz a fotó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!