Van ötletetek arra, hogyan lehetne megfürdetni egy hosszú szőrű, közepes méretű fajtát bent a lakásban úgy, hogy csak zuhanyzó van, kád nincs?
Sajnos nincsen az új házunkban kád, csak zuhanyzó fülke, az is a kisebb méretben, nem fér bele a kutya. Van ötletetek hogyan tudnám megfürdetni? Kértem kölcsön babafürdető műanyag kádat, de az túl kicsi neki, szerintem ha folyatnám rá a vizet, menne mindenhova, csak a kiskádba nem...
Kozmetikushoz nem szeretném vinni, mert azért nem szeretnék fizetni tízezreket, hogy valaki helyettem megfürdesse.
Kozmetikusnál, hacsak fürdetés van, ha drágán is dolgozik megúszod kb 3000ből.
Ha máshogy nem megy csak kozmetikus marad.
Illetve, ő meg s szárítja úgy, hogy ne fázzon meg a hidegben.
Nekünk magyar vizslánk volt ( szerintem az se számit olyan nagy testűnek) nálunk van kád de lehetetlenség volt beletenni a kaja után se ment bele ha meg felemeltük hogy beletesszük elkezdett morogni .Mi is panelban lakunk , lehet viccesnek hangzik de az egyetlen megoldás az volt hogy nyáron a 40 fokba levittük az utcára vizes palackokkal meg fürdetőhabbal együtt a házunk környékén ahol nem igazán láttál lemostuk vele , ugy már tűrte , aztán megtöröltük ,és megvolt a fürdetés :D
Mondjuk ha télen vagy nem olyan jo időben van a kiállitás ahová viszed vagy szégyellős vagy lent lemosni ugymond akkor nemtudom . Mi bevállaltuk xd
55 cm a marmagassága és iszonyú bundája van. De majd kipróbálom mennyire lehet betuszkolni a zuhanyfülkébe. Kiállításig még szétnézek, hátha lehetne kapni nagyobb méretű műanyag kádat, valahogy muszáj lesz megfürdetni. :)
Ha nyár lenne én is simán kivinném az udvarra. :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!