Örökbefogadás kérdés?
Szeretnék egy kutyát, és gondolkozom azon is, hogy menhelyről választok. Beszélgettem erről anyummal, de szerinte csak úgy van értelme menhelyről kihozni, ha csúnyát hozok, mert ha szépet, fiatalt vagy fajtára hasonlítót hozok ki, az majdnem hogy fölösleges, mert őket úgyis elviszik. És tényleg, egy ideje már nézegetem pl. az illatos út oldalát is, és a fiatal, vagy kistestű kutyusok nem sokáig vannak fönt.
Szerintetek is csak csúnyácska kutyát van értelme kihozni?
A sajnálást kiküszöbölni az első percekben nem tudod, mert sajnálod, hogy élete eddigi részében nem olyan helyen volt amit érdemelt volna...de ha megismered, ha már a kezedben van, akkor látod a reményt és a bizalom első szikráit a szemében, nem folytatod a sajnálást, hanem valamilyen tisztelet ébred benned...úgyhogy nyugi...
Mutatok párat, közte a kedvencemet, az elsőt.
1. ő Lió, elég rég vár gazdira, jeenleg már inkább másfél éves, mint hét hónapos, Bp-en van ideiglenesnél, halálosak a radar fülei és a mókás bucija:)
2. akkor itt van Nyüzüge, aki szintén nagyon drága, és nagyon gazdi kell neki: [link]
3.Innentől a többieket csak találtam, és a kritériumaidnak kb megfelelőek:
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
9. [link]
10. [link]
11. [link]
12. [link]
13. [link]
14.ő is meseszép, nézd milyen vicces a mosolya:D [link]
15. [link]
16. [link]
17. [link]
18. az ő feje is tündéri plusz a pompomja: [link]
19. [link]
20. [link]
21.meseszép: [link]
22. [link]
23. [link] (őt meg kéne picit nyírni és fürdetni, de tündérke)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!