Ki milyen kutyát fogadott örökbe az Illatos útról?
Az én kutyám iszonyat pici volt (korban is), mikor hazahoztam. Kb. akkora volt, mint egy 36-os cipő. :) Kb. másfél éve boldogítjuk egy mást. :D
Lányka a drága, már ivartalanítva van.
Mára már egy 23 kilós ugrálógép.
Nem vagyunk tökéletesek, de az első kutyám, sokmindent elrontottam vele és vannak dolgok, amiket nagyon nehéz helyrehozni, de nem cserélném el semmiért sem.
Hála égnek idáig semmi komoly gondunk nem volt. Idáig csak az oltások és néhány kullancs miatt kellett állatorvoshoz vinni.
Labrador - spániel -vizsla szerintem.
Bő fél éve van nálunk. Nagyon csöpp volt, mikor az egész almot berakta valaki. Szuka, hatalmas mozgásigénnyel, és szabadságvággyal, mégis megvan benne az a labis vonás, hogy szeretne a kedvemre tenni.
Ugrálni csak akkor ugrál, ha túl izgatott, amúgy jó helyen elengedhetem, fél órás rohangálás, játék után csak odamegy néha emberekhez, de nem ugrik rájuk. Nagyon barátkozós, imádja az embereket.
Más kutyások mindíg megdícsérik milyen kedves kutya, és hogy "mindenkivel haver" típus.
Itthon amúgy csendes, nagyon alkalmazkodó.
Alvásnál azt csinálja, hogy mellémfekszik, míg el nem alszom, majd kimegy a nappaliba, vigyázni... Reggel pedig ismét mellettem van, arra ébredek, hogy bújik hozzám.
De jó ezeket olvasni :)))
Én egy 1-2 éves keverék kant fogadtam be, kicsit köhécsel, de nem komoly a doki szerint. Tacskó-bullterrier (!) mixre tippelte, hát én nem tudom :D
Majdnem teljesen szobatiszta, okos, nyugis :)
Én egy tiszta fekete nj.t hoztam ki kb négy éve. Róla utóbb kiderült amikor pucoltam a fülét hogy tk.-ett. A számok és a MEOE segítségével fel tudtam venni a tenyésztővel a kapcsolatot. A kutya visszakerült hozzá és azóta is ott él.
Utána egy öreg yorkit hoztam el, ő beteg volt gyógyszerezni kellett amíg élt. Eleinte visszahúzódó volt az öreglány nem kommunikált. Miután kinyílt megjött a hangja is. Mindig ugatott ha kaját kunyerált vagy ha jött valaki. Szeretett szépen kinézni, amikor megfésültem rohant a mamához és forgott sergett miközben dicsérgették.
Tavaly halt meg nyáron miután hírtelen rosszul lett és két hétig is próbáltuk a dokival kezelni de csak romlott az állapota. A doki javaslatára miután már nem volt értelme a további procedurának, kijött az állatorvos és beadta neki az altatót. A kedvenc helyén aludt el örökre. Még mindig nagyon hiányzik......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!