Staffordshire terriert vagy bullterriert vegyek?
1-es vagyok.
Bocsi, még egy. Egyik se igazán harapós, bár nem tudom ez számodra mit jelent...
Egyik kutya sem való neked,ha ezekre kell és csak küllem alapján,hogy majd az emberek parázzanak tőle.Ne rontsd még Te is ezeknek a kutyáknak a hírnevét...
Az meg vicc,hogy nem tudod eldönteni számodra melyik a szebb.
Vegyél egy csivavát elég harapós lesz a kezeid között és elég merész is...
Bullterriert nem ismerem. Nagyszüleimnek stafforshire-je volt, kifejezetten házőrzőnek. Senkit nem engedett be, csak a nagyszüleimet, szüleimet és engem. Velünk viszont nagyon játékos és szeretgetős volt.
Gondolom a nevelés is számít, nemcsak az alaptermészet, ők nyilván nem divatból, meg a kinézete miatt tartották, meg hogy milyen izmos :)
Egyik sem kifejezett házőrző,még kerti kutyának sem adnám oda senkinek.
Akinek meg keménységből meg izmosságból kell ilyen kutya,annak plüsskutyája se legyen,nemhogy igazi.
Harapósnak az a kutya harapós,akinek egy kretén a gazdája.
egyiket se adnám neked, de például abból is látszik, hogy mennyire nem ismered őket, hogy a bullterriert még elképzelni se lehet szerintem házörző szerepben...
váááá...
házörzőnek én egy nagy, szőrös, bundás, ragyogó, izmos keveréker tudnék elképzelni, valami ilyesmit: [link]
de ha a harapósság miatt kell akkor tényleg hagyd inkább...,ert az lesz a vége, hogy megharap valakit, mert nem nevelitek meg, nem jó a kerítés stb, és őt fogják elaltatni kötelességből....erre nem kell kutya.
"Ne rontsd még Te is
ezeknek a kutyáknak a hírnevét..."
ezt magyarazd meg lecci, miben mas ha a hazikedvenc kutya kint van, vagy ha en is azt mondom, h a kutyam hazorzo?
enyyi erovel az en 2 kutyam se lassak...
aki csak addig jut h jaj harcikutya annak ugyis hiaba mondasz akarmit.
ezzel nem a kerdezot vedenem, mert o eleg furan kerdez, hanem magam es a staffos kolegat.
miert rontjuk a pit/staff stb hiret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!