Szeretnék egy staffordshire bullterriert. Van valakinek ilyen kutyája? Bármilyen infót szívesen fogadok róluk!
Jót is, meg rosszat is hallottam erről a kutyafajtáról. Valaki esküszik rá, hogy nagyon okos, jó kutya, valaki pedig átkozza... Egy biztos, ha győri vagy, akkor engedéllyel tarthatod ezt a kutyát, mert itt veszélyes ebnek minősítette a jegyző.
Nem tudom hol laksz, de jobb ha előtte tájékozódsz arról, hogy nálatok nem minősítették-e annak.
Nem mondta senki, hogy nincs ilyen fajta. :D
Csak felsorolta, hogy melyiket szeretnéd. Gondolom azt hitte, hogy keverekd a staffot és a staff bullt.
Hmmm... Tényleg rosszul tudtam, én kérek elnézést!
Hanem most már végképp nem értem, hogy mi a különbség a staffordshire terrier, és staffordshire bullterrier között.
El tudja nekem magyarázni ezt valaki?
Amúgy nem hiszem hogy olyan húde veszélyes lenne ha nem úgy nevelik. Egyik exemnek volt ...hasonló kutyája (már nem merek konkrét fajtát írni) soha annál barátságosabb állatot nem ismertem. Inkább arra volt nehéz ránevelni, hogy ne fogadja el bárkitől a mérgezett virslit, és ne üdvözölje farkcsóválva a betörőt. Persze most már ebben sem vagyok teljesen biztos... Lehet hogy csak álmodtam?
Szerintem a staffordshire bullterrier sokkal másabb, mint a staffik.
Itt van róla egy kis infó. Nem ismerem annyira a fajtát, de szerintem hozzá is erőskezű gazda kell.
Ezen az oldalon jóval több infó van, meg bal oldalon a kennelek. Egyébként sok boldogsáhot hozzá, ha lesz egy ilyen kutyád :D
én ismerek egy tenyésztőt, akitől több IPO vizsgás, illetve súlyhúzó bajnok staffbull került ki. jópofa kiskutyák, mokány, energikus, nekem nagyon tetszenek.
amúgy pont van egy kiskutyája a hölgynek, aki leinformálható helyre, szerető gazdit keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!