Ebben az esetben bullterriert vagy staffordshire terrier kutyát válasszak?
Tavasszal költözöm el a szüleimtől, mindig volt kutyám, a mostani már elég idős, nem is alkalmazkodik könnyen, ezért Ő marad itt. Azonban nem nagyon szeretnék kutya nélkül maradni, mivel nagyon szeretem őket + biztonság miatt is előnyös lenne.
Régóta nézegettem kutyusokat, aztán ez a két fajta nyerte el a tetszésemet. Nem igazán tudok közölük mi alapján dönteni... Ezért azt lenne a kérdésem, hogy melyik a jobb házőrző? Melyik a megbízhatóbb?
L20
Nem kell neked egyáltalán új kutya.
Az öreg kutyát ha el tudod hagyni, akkor te ne tarts állatot. Semmilyen fajtát.
Tanulj a kutyákról. Nem a környezethez, hanem a gazdához kötődnek.
" Nem kell neked egyáltalán új kutya.
Az öreg kutyát ha el tudod hagyni, akkor te ne tarts állatot. Semmilyen fajtát.
Tanulj a kutyákról. Nem a környezethez, hanem a gazdához kötődnek."
- Mint már mondtam, nem tud jól alkalmazkodni. Nagyon egygazdás pitbull kutyáról van szó, 12 éves. Mikor még kicsi volt, én is kicsi voltam, egyedül apámra hallgat. Kezelni sem tudnám.
elsőnek: faxkalap vagy.
szerintem legyen amerikai staffordshire, vagy staffordshire bull terriered, mindkettő nagyon szép kutya, csak határozott kéz kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!