Miért lett hirtelen ennyire "menő" Amerikai Staffordshire Terriert vagy Pitbull Terriert tartani?
Szia! Ugyan nekem is stafford van de teljesen megértem a kérdésed. Az a gond, hogy sokan kérkedni menőzni akarnak vele, hogy nekik micsoda kemény kutyájuk van. Rakják rá a szöges nyakörvet fül levágva stb. Mi kaptuk egy kedves ismerőstől a kutyát. Meghagytam a fülét is hegyes neki. Staff és pit keverék. Amúgy kitűnő kedvenc nagyon szeretjük.
Az a baj hogy amikor látom a netes apróhirdetéseket tele van sáros, mocskos helyen született szaporított kutyával.
mert a legjobb hazorzo! h miert?
mert mit latsz a tv be rolluk, mit olvasol az ujsagba?
na miota van 2 (kopkop) nem tortek be hozzank, es nem talalkozok idegennel a sajat udvarunkban.
hat leirom azt h miert jo, csak nem megint 0 :)
indokolnatok?
Nekünk is az van,anyukám régi vágya volt ez a fajta,még a 90'-es években is volt egy pitünk.
Ez a mostani egy szaporítótól mentett staff és pit keverék.
Serdülő korában sok gond volt a viselkedésével,azóta sikerült rehabilitálni,de még dolgozok rajta.
Ha annyira menőzésre kellett volna,akkor meghagytam volna olyannak amilyen akkor volt.
Mellesleg ezen a környéken a yorki van nagyon elszaporodva.
Nekünk ez a kutya egy szimpla családi kedvenc,aki imádunk.
Bár nekem a weimari vizsla,bullmasztiff illetve magyar vizsla a szívem vágya rajta kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!