Média és szaporítás? Link:
Kitalálhatjátok, melyik pontnál akadtam ki. Írni is akartam nekik, hogy talán ne reklámozzák a szaporítást, de csak outlookkal lehet, az meg nem működik nálam :(
Megnyitottam az oldalt és komolyan érezni lehetett hogy legalább 500 ponttal lecsökkent a szobában az IQ szint. Elolvastam, de szerintem nem reklámozza konkrétan a szaporítást, írja is hogy egy "nem olcsó" kutyafajtáról van szó. Meg amúgy most random utánanéztem, hát én 80 ezerért láttam a legolcsóbb pomit (vagyis az hasonlított a legjobban rá), 25-ért meg egy pomi néven futó német spiccet. Amúgy nyugi, ilyenekkel minden nap találkozni, másnapra már el is felejtik az emberek.
Más kérdés hogy mi a véleményem erről a... hát nemtom, nőnek nem nevezném, de valami ahhoz hasonlító lényről. Le vannak passzolva a kutyák mamihoz, ő meg megy Dubajozni.
Ezek a gyerekek, azért remegnek, mert a szüleik táplálják belé. Erre van egy nagyon jó példa. Vett anyukám egy vizslát, még igen kicsike volt, amikor hozzánk került. Húgom és énköztem nagy a korkülönbség, ő ekkor még csak óvodás volt. Édesanyám legjobb barátnője húgom óvodástársának az anyukája volt. Az óvodástárs kislány át akart jönni húgomhoz játszani, ekkor voltak a gyerekek öt (5!!!) évesek, mire a kislány édesanyja azt mondta: "Jajj! Nem szabad átmenni a Veráékhoz, mert van náluk egy kiskutyaaaaa!". Szó szerint, ezt mondta. A mi 10 hetes vizslánk volt az indok, mondván, hogy a kislány félni fog tőle. A kislány persze, hogy félt is. Az anyja táplálta bele. Ha az anyja nem mondja ki, hogy ettől félned kell, akkor a kislány nem is félt volna. A sok sok degenerált szülő miatt siralmas belegondolni abba, hogy milyen lesz majd a jövő generációja. Ha azt nézzük, hogy egy 4 éves kisfiú milyen ügyesen kezeli a playstationt, akkor szinte biztosak lehetünk benne, hogy a technika világa, a számítógépek fogják jelenteni a szórakozást. Egy kutya nem lesz móka. Felelős állattartásra meg gondolni sem tudok sajnos. Persze kivételek mindig voltak és lesznek is, léteznek normális szülők. De ez engem addig nem vigasztal, ameddig ellenpéldából több ezret fel tud hozni bármelyikünk, Nem tekinthetünk el attól, hogy rengeteg már eleve torz értékrenddel rendelkező szülő nevel fel gyerekeket a saját mintájára.
Bocsánat, hogy ebbe a témába ennyir
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!