Most én lennék a köcsög, mert nem vigyázok MÁS kutyájára? Milyen kutyás az, aki lepasszolja kénye-kedve szerint a kutyáját?
A haverom rám akarta sózni a kutyáját 1 hétre, mert mennek síelni, aztán vigyázzak rá én. Ad kaját, meg minden, csak legyen nálunk!
Nekem a szüleim meg is engedték, de én nem fogok más kutyája után kutyaszart szedni, és sétáltatni se fogom vinni, azt, hogy baja lesz, és vihetem orvoshoz, szintén nem vállalaom!
És megmondtam neki, udvariasan, hogy "bocs, nem! Ha kutyát szerettél volna, akkor alakítsd úgy az életed, hogy nem passzolod le más nyakára!"
És megsértődött! Azt mondta, hogy "köszi! Nagy köcsög vagy!"
Most komolyan, ÉN lennék a köcsög? Nem én akarom az én felelősségemet más nyakába varni 1 hétre!
Ha gyerek lenne, azt is más nyakára varrná át?
Igen, észrevettük, hogy lepontoztál, kérdező.
Egy gond van: ettől még igazunk van, és te egy kötsög maradsz. Sajnos erre a lepontozás nem gyógyír...
Az a helyzet, hogy akinek 80% alatt van a százaléka, azt nem csak én pontoztam le! xD
Sok köcsög jár errefelé! hahahaha!
Én pedig minden normálisan válaszolót felpontoztam,na bumm :)))
Mellesleg a % nem sokat számít,mert pont a Te fajtád alacsonyítja le a %-okat.^^
Szerintem a haverod megértette volna,ha szépen elmondod neki,hogy nem volt kutyád,nem akarod,hogy baja essen inkább bízza másra stb
De manapság az a divat,hogy nem segítünk a másiknak. -.-
Szívességet kért.Remélem eljön az életedben olyan amikor te kérsz vmi szívességet és nem teljesítik.Akkor elgondolkozhatsz.
Ha vki a kutyáját egy másik emberre bízza,azt elhiheted akkor nagyon de nagyon megbízik a másikban!!!
Én például hiába kistestű a kutyám még sétáltatni se merem rá bízni senkire, csak húgomra!
Elsőnek rád gondolt,hogy te segítesz neki,te meg bunkó módon beszólsz neki.
Minden ember megérti ha szépen elmondanak vmit.Nem kell lehurrogni.
A te életedben is biztos majd lesz olyan,hogy vkit megkell kérni vmire.
Azt tény,hogy kutyára vigyázni nagy felelősség.De 1 hétig nem akkora amit nem tudnál bevállalni.
Én egyszer mamám szomszédjára hagytam a kutyámat.Kistestű,idős kutyus az enyém, a kert nagy volt sétáltatás nélkül is elvolt 1 hétig.Napi többször kiengedték a kertbe,napi 1x letették elé a kaját.A kertben felszedték utána a kaksit.
És ennek a szomszédnak se volt sose kutyája,gyereke,de még macskája sem.De mamám nem akarta bevállani,ezt meghallotta a szomszéd és ő segített.Elmondtam mindent amit tudni kell,állatorvos számát is megadtam,ott hagytam a telószámomat,hogy ha bármi furát észlelnek hívjanak,kaját és pénzt is hagytam ott.
Nem volt semmi gond.
Egy hét alatt egy kutyát nem lehet elrontani.Gondolom egy jól nevelt felnőtt kutyáról van szó.Szóval ha megsétáltatod, meg etetted és játszol vele.Nem lesz semmi baj vele.
Én ismerőseim,barátaim kutyáját is bevállalnám akár hónapokra is,mondjuk nekem van kutyám így van tapasztalatom,de akkor is ha vki szívességet kér és hozzám fordul,az nem véletlen!
Meg ez,hogy "haverom rám akarta sózni a kutyáját 1 hétre"
Gondolom szépen megkért téged,hogy vigyázz a kutyájára.
Olvastam,hogy miket válaszolsz vissza,de leírtam véleményemet.Ilyen a stílusod,ez nem baj,csak majd nehogy téged is elküldjenek bunkó módon ha segítséget kérsz vkitől és tök mind1 miben!!!
Leginkább az a tény szomorít el, hogy a jövő generációja pont olyan kis sz.rjankó, mint te, kérdező.
Teljesen elembertelenedik a társadalom.
Előző válaszoló:
A kiírt kérdésben benne van, hogy
"És megmondtam neki, udvariasan, hogy "bocs, nem! Ha kutyát szerettél volna, akkor alakítsd úgy az életed, hogy nem passzolod le más nyakára!" "
Ez nem épp udvarias, de nem is az benne a legrosszabb, hanem hogy vádaskodó, tudálékos, primitív hangvételű, egy teljesen alaptalan vádaskodás áll mögötte.
Erre minden normális ember megsértődik legalább átmenetileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!