Idegbajos a kutyám?
a kutyasuli nem megoldhato mert egy kicsi faluban lakunk a zemplényben :(( nem kell hiperpigmentál perui indiánokkal túlzsufoltra gondolni :DD nem ilyen csak messze van minden nagyobb várostól.autóval sem tudjuk szálitani mert nekünk nincs és a kutya is retteg tölük.mikor elmennek mellete nem fél annyira mert ott vagyok vele de mikor egy helyben állnak és nem jár a motorja sem olyankor nem megy a közelükbe sem.meg se szagolja őket mert nem mer odamenni bármivel csalogathatom akkor sem megy oda csak leül a seggére és néz rám rémülten :(
4 hónapo kan keverék nemrég kaptam.szerintem van benne kau de nem tudom.
a környéken ami kutya akkora mint ő az közveszélyes oda csak akkor engedem ha darált kutyahúsra lesz szükségem.de az nem kell :DD mind nála kissebek vannak olyan öl eb félék.
fél, bizonytalan...nem vagy elég magabiztos és következetes, nem tudja mit kell tennie, nem kiszámíthatóak neki a helyzetek...lehet, hogy a szabályokat betartod, de az energiáid nem ezt sugallják...maradj nyugodt, magabiztos, húzd ki magad, a testbeszédeddel is kommunikáld, hogy biztonságban van, erős vagy.
lehet, hogy marha hülyén hangzik, de ez van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!