Idegbajos a kutyám?
Figyelt kérdés
sétálás közben mindig nyüsszög meg nyivákol.nem hangosan. a sétálós szabályokat betartom én megyek ki elsönek az ajtón ha huzza a porázt megálok amíg nem lazit rajta nem indulok el.meg mindig belebujik a lábomba fojton rám néz. ideges vagy fél mi van vele?2014. jan. 22. 21:58
1/16 anonim válasza:
Mennyit mentek póráz nélkül? Mennyit tud rohangálni, más kutyákkal játszani?
2/16 A kérdező kommentje:
még semmit mert más kutyának nekirontana ha nem tartanám és félek hogy nem tudom behívni.
2014. jan. 22. 22:12
3/16 anonim válasza:
Na, akkor azért ideges, mert nincsenek levezetve a felesleges energiái. Mozgasd sokat és neveld, ennyi a titok :) Ha egyedül nem megy, suli.
4/16 A kérdező kommentje:
2-3 órát sétalok vele minden nap meg játszunk meg mászkálhat mert kert is van.csak ma 5 kilomtert sétáltunk esőben sárban pedig semmi kedvem nem volt.mennyit kéne?
2014. jan. 22. 22:42
5/16 anonim válasza:
Nem sétálni kéne vele, hanem intenzíven mozgatni, hogy tényleg belerakjon valami izommunkát a dologba, meg hát szociális életet kéne élnie a többi kutyával. A falkavezérséggel meg nem tudom, hogy álltok, de azt sem ártana letisztázni, mert attól is könnyen lehet stresszes és agresszív.
6/16 A kérdező kommentje:
hogy mozgassam intenzíven?
2014. jan. 22. 22:51
7/16 anonim válasza:
Hát nem tudom mi a parkban 2 órát vagyunk lent kb. póráz nélkül, eközben folyamatosan rohan és birkózik a többi kutyával, szerintem az jóval több lehet mint 5km, meg persze gyorsak mint a huzat, birkózás közben meg az egész testüket használják. Szociális élet kéne neki, persze hogy "menne neki" a többi kutyának mivel játszana, ismerkedne de nem lehet, ettől egyre feszültebb. Soha nem engedted még másik kutyushoz?
9/16 A kérdező kommentje:
egyszer engedtem hogy msik kutyának menjen.nekirohant a torkánálfogva felemelte és rázta mint a rongyot majd eldobta a kiskutya elszaladt ő meg utána.a kicsi valahogy megmenekült vonitva futott mint akit puskából lőtek ki.azóta nem engedem más kutyákhoz mert nem akarom hogy valakinek megölje a kutyáját vagy elkergesse hogy nem tudom visszahivni az enyemet.
2014. jan. 22. 23:28
10/16 anonim válasza:
Nevelés, kutyaiskola. A kutyád nem született gyilkológép, csak senki nem mondta neki elég világosan, hogy ezt ne csinálja. Persze leélheti így az életét, csak kicseszel vele, ha nem rakod helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!