Van valakinek tapasztalata Acana sport & agility tápról?
Igaza van tényleg fos. Nekem is sokat fogyott tőle a kutyám. A benne lévő gyógynövények amúgy is csak kúraszerűen adhatóak nem állandó jelleggel. Így megterhelik a szívet. A legtöbbnek pedig emésztésgyorsító hatása van, a tápanyagnak egyszerűen nincs ideje felszívódni. Én a gabonát is hiányolom belőle. Valamennyire mindenképp szüksége van egy kutyának. Már csak a széklet állagának megőrzése miatt is.
Szóval egy fos...
ez érdekes
várok esetleg ellenérveket is...:)
te milyen kajákat csinálsz a kutyádnak?
esetleg leírhatnál egy étrendet:) na jó nem muszáj csak úgy nagyvonalakban:))
ezt nem értem:S
mű vitamin?? nem hinném
egyébként mi az a rossz tapasztalat?
én azt hallottam, hogy a rocal caninnal etett kutyák azért néznek ki olyan szép testesenk, mert "felfújja" őket
akkor az egészséges
ezt konkétan rc-ről hallottam, de még vannak hasonló kategóriájú prémium tápok...
bocs leírom még1szer:)
ezt nem értem:S
mű vitamin?? nem hinném
egyébként mi az a rossz tapasztalat?
én azt hallottam, hogy a royal caninnal etetett kutyák azért néznek ki olyan szép testesenk, mert "felfújja" őket :( és szerintem van benne valami
akkor az egészséges???
ezt konkétan rc-ről hallottam, de még vannak hasonló kategóriájú prémium tápok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!