Van valakinek tapasztalata Acana sport & agility tápról?
Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 18:50
31/36 anonim válasza:
Ez a mű vitamin dolog hülyeség! A vitamin az vitamin, mindegy, hogyan állítják elő. Ha a hidrogén elégetésével nyerjük a vizet, az pont ugyanolyan víz lesz, mint amit a Dunából merünk ki, legfeljebb tisztább. A vitaminnal ugyanez a helyzet!
32/36 anonim válasza:
A különbség csupán az hogy a "művitaminok max.20%-ban szívódnak fel (konyhanyelven az indoklás az hogy nem ismeri fel a szervezet). Így vagy hiányállapotlép fel vagy beleteszik a szóban forgó termékbe a négyszeres mennyiséget nem gondolva arra hogy a maradék,amit a szervezet kilök az méreg, megterheli a májat és a vesét is. Így (hogy ne térjünk el a kérdéstől)azt a tápot érdemesebb megvenni amelyikben kevesebb hozzáadott vitamin van, és ki kell egészíteni természetes forrásokkal. Vagy is nem kell, csak ajánlott.
33/36 anonim válasza:
Jó ez a te véleményed, az enyém az, hogy a szerintem megfelelő hús drága. És hogy annál amit meg tudnék venni, egy jó tápban sokkal jobb minőség van. Már persze ezt úgy kell érteni hogy szerintem a csirkeláb és hasonk nem megfelelőek a kutyának. Ez az én véleményem. Ezért nem veszek húst. De amúgy sem vennék, mert sok idő három kutyának ezt végigjátszani naponta (be sem fér a hűtőnkbe ennyi).
34/36 anonim válasza:
Ezt most úgy írtad mint ha bármi magyarázattal tartoznál nekem:D Én csak megírtam az igazságot, vagy is azt, hogy a táp sem tartalmaz jó minőségű húst... Egyik sem. Akkor nem érné meg legyártani... Persze az ember bebeszélhet magának dolgokat, olyan ez, mint a placebóhatás.
35/36 anonim válasza:
Ja ami még szembe jutott a csikelábról... Mindennapi etetésre valóban alkalmatlan de heti 1X érdemes adni főleg a kölyök és idős kutyáknak (a nagy csont nélkül, a lábtő- és középcsontoktól kezdődően)a porcképződés és regenerálódás elősegítésére.
36/36 A kérdező kommentje:
egyébként körül kell nézni tesco, auchan stb. helyeken és 150 200 forintokért lehet venni csirke,liba, kacsa farhátat
viszonylag sok hús van, rajta ennyi pénzért szerintem nagyon megéri...
2009. dec. 4. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!