A kutyasétáltatás nem sport?
Amikor megkérdezik, hogy sportolok-e mondom, hogy igen, kutyát sétáltatok napi 3 órát.
Erre mindenkinek az a válasza, hogy de az nem is sport.
Miért ne lenne sport?
Ami testmozgás az mind sport nem?
nem, nem sport, az testmozgás
a sportban adott szabályok szerint játszanak általában
ja, ez nem sport.
nálunk pl. az osztályban erre a kérdésre sokan mondták, hogy táncolnak (néptánc). az talán még több mozgás, mint a kutyasétáltatás, de még azt is furának tartottam, hogy sportnak mondják.
Nem sport, csak testmozgás. Ha canicrossolnál, agilityznél (tehát futnál nem sétálnál) akkor lehetne sportnak nevezni.
A séta nem sport, a sport megterhelő testmozgás,ami a szervezet tűrőképességének határáig megy el.Ak utyasétáltatás nem ilyen.
8:19 az én kutyám sétáltatása megterhelő és a szervezetem tűréshatárán is túl megy. :-) Igazából ő sétáltat engem.
Egyébként a néptánc nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik. Minden izmot megmozgat, egy ismerősöm néptáncozott 20 évig, olyan izmos lábai vannak, mint egy atlétának.
a sport megterhelő testmozgás,ami a szervezet tűrőképességének határáig megy el (08:19) - mint pl a sakk :), amire azt mondják, h sport....vagy a bowling, biliárd...azokra is sokszor mondják, h sport, pedig akkora mozgással nem járnak...
amúgy meg a 3 órás séta sokkal több haszonnal jár szerintem, mint amit néhány ember kocogás, futás, nordwalking néven csinál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!