Eső? Kutyasétáltatás?
Ok, köszi :)
Lemegyünk most ketten a férjemmel, meg egy darabka virslivel, majd beszámolok :)
Nem egyszerű:) Ha nagyon kell kakilnia, akkor úgyis kitolja.
Vidd olyan helyre, ahol egy kicsit fedett, de mégis tud mozogni, sétálni egy kicsit. A belei megmozdulnak, akkor rájön az inger. És ha van fű a közelben, akkor oda fog menni intézni a dolgát.
Ha tudom, hogy esni fog, vagy épp elállt, akkor lemegyek a kutyámmal, és igyekszem addig lent lenni vele, amíg nem kakilt.
Ki kell ügyeskedni.
Hú, köszönöm mindenkinek :)
Teljesen leblokkoltam, nagyon kiakasztott, pedig tök evidens a jó élmény, jutifalat, az autózáshoz is így szoktattuk hozzá :)
A virsli meghozta gyümölcsét :) Érdekes mód a fiatalúrnak az ég világon semmi baja nem volt. Nem volt ez más, mint egy jó nagy adag hiszti :D
Az előbb, amíg nem volt nálam jutifalat, hívhattam én, nem jött, földbegyökerezett a lába, ezért vittem le és fa alá mentünk, pont oda ahol a dolgát szokta végezni, de ez sem volt elég, mert folyton húzta a pórázt és indult haza..
Amúgy Joey is 3,5 hónapos és ő bullmasztiff, úgy látszik ezek a kutyák már csak ilyenek :)
Múlt szombaton ő is nagyon fázott, én is gondolkodtam rajta, hogy kerítek neki egy pólót vagy vmit.. de aztán azóta szerencsére még nem fázott :)
Huh, hát ezt is megszültük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!