A Domestos tényleg nem árt nekik?
Figyelt kérdés
3 éves vizsla-keverék kutyát hoztam el menhelyről, aki egyelőre nagyon felevős már dolgozunk az ügyön, de vannak még balesetek. Iszonyat szájszaga van egy-egy kaka vagy hányás "feltakarítása" után, amire kerestem a megoldást. Erre egy fórumon olvastam, hogy ugye az emberi fogkrém ártalmas a kutyának a fluorid miatt, de ha Domestost teszek egy fogkefére és azzal sikálom ki a száját, semmi baja nem lesz. Ez igaz? Semmiképp sem kísérleteznék, meg fogom kérdezni az állatorvost is, de érdekel a véleményetek! Kis mennyiségről van szó.2014. jan. 21. 19:53
11/12 anonim 

válasza:

Akkor valóban rossz berögződés lehet.Idő kell neki,meg nevelés és nem lesz gond.
12/12 anonim 

válasza:

Fluoridmentes gyerekfogkrém. Ezzel is próbálkozhatsz, ha a kutyafogkrém túl drága és csak emiatt használnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!