Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mire észbe kaptam kiskutyám...

Mire észbe kaptam kiskutyám kortyintott párat a felmosóvizemből. Lehet tőle valami baja? Szódaalapú lúgos víz volt, tehát nem domestos vagy v. mi brutál hipós.

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 10:29
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
szerintem nem lesz baja, vagyis az én kutyám múltkor a domestosos vízből ivott, miközben ott volt a táljában a friss víz... de nem lett neki baja
2009. aug. 20. 10:39
 2/6 anonim válasza:
79%

Semmi baja nem lesz.

Nálunk a benzin kútnál több vödörben is van habos-ablakmosós víz,nyeles kaparóval,kefével,ahogy kell.A kutyánk rendszeresen azokból lafatyol. Mellette ott az ő edényében a friss víz,azt nagyon ritkán issza.Két éve mióta hozzánk került ezt csinálja,semmi baja.De mikor először láttam,hogy a mosószeres vizet issza,hát én is csak lestem,de már megszoktam.

2009. aug. 20. 10:41
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Nekem a görényemnek mániája volt a domestosos víz, a macskámnak mániája a wc-tisztítós víz, a kutyának meg a mosógépből kiáramló víz, és sajna nem mindig látom őket, hogy rájuk szóljak, és eddig nem lett bajuk :) úgyhogy ne aggódj :)
2009. aug. 20. 10:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,megnyugodtam valamennyire.Kezdő kutyásként nincs még ilyesmiben tapasztalatom.
2009. aug. 20. 10:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A kutyák erősebbek mint gondolnánk! :D

Az én kutyumat tegnap telibe csapta egy bicikli, vinnyogott és sántított egy sort, de mire elgondolkozhattam volna az állatorvoson, már túl volt rajta.

2009. aug. 20. 12:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baja nem lesz ettől, hát ahogy felmosod a földet azt is megnyalogatja máskor és még se lesz baja, de ha észreveszed később hogy valami fura rajta vagy a viselkedése vidd el orvoshoz, de szerintem semmi baja nem lesz tőle.
2009. aug. 21. 14:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!