Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért szereti ennyire a cicám...

Miért szereti ennyire a cicám a Domestos illatát?

Figyelt kérdés
Észrevettem,hogy amikor takarításnál Domestost használok a cicám megbolondul,ha felmosom a követ kúszik a földön..a kezemen ha érzi szagolgatja ,nyalogatná(de természetesen nem hagyom neki).Úgy vettem észre teljesen megbolondul tőle és nagyon tetszik neki.

2013. ápr. 23. 22:30
 1/4 anonim ***** válasza:
A szaga ( és a hypoé is) számára a feromon nemi hormon illatát idézi, amiatt. Enyém is még a felmosóvízbe is beleinna, ha nem lennék résen.
2013. ápr. 23. 22:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Az enyém is szereti. Ha lemosom a wc-t kívül, tuti ott fog körülötte dörgölőzni. Ha az alomtálcáját fertőtlenítem, akár a sima wc tisztítóval ás hagyom megszáradni, amíg újratöltöm, akkor ő belemászik, beledörgölőzik és a bundájával felszárítja. Az már inkább csak víz, mert kiöblítem a tisztítószer után a tálcát bő vízzel, de még így is vonzó neki. Mástól is hallottam, hogy szeretik.
2013. ápr. 24. 07:09
 3/4 skyton ***** válasza:
Az én cicám is imádja! :D
2013. ápr. 24. 16:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:) Már azóta máshol is olvastam,hogy miért is van ez:D érdekes
2013. ápr. 29. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!