Domestos jó bolhák ellen? Jó sok van.
Figyelt kérdés
Az állatorvos tanácsolta, hogy domestosszal mossunk fel, de alkalmazható pl az ülőgarnitúrán is? Milyen hatással lehet ez emberre, macskára és a garnitúrára?2012. okt. 19. 19:30
1/13 anonim válasza:
A domestos kiszedi a ruha színét, csak a felmosáshoz használd.
2/13 anonim válasza:
Magát az állatot gondolom nem akarod domestosszal átmosni, ne is tedd, gondolom az orvos se mondta. Fürdesd meg bolhaírtó szerrel, ajánlott valamit az orvos?
3/13 A kérdező kommentje:
És ha csak egy cseppet tennénk 1 liter vízbe? Van ilyen kis szórófejes spricnink, amivel a növényeknek szoktak párásítani.
2012. okt. 19. 19:56
4/13 anonim válasza:
Semmit sem ér, az ülőgarnitúrára és a kárpitokra valamint a szőnyegre a legjobb a biokill és a Neostomosan. Kutyára frontline kombo , ami a petéket is kiírtja.
5/13 A kérdező kommentje:
A macskákat semmiképp :D Azt mondta a doki, hogy a biospotix egyáltalán nem jó (azt néztük ki), a frontline viszont nagyon hatásos. Amúgy a cicák a domestosos napon nem is jöhetnek majd be, nem szeretném, hogy bajuk legyen.
2012. okt. 19. 19:58
6/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok. A Neostomosannal meg lehet fürdetni a kutyát. Garantált a hatás.
7/13 A kérdező kommentje:
A biokill nagyon mérgező cicákra...
2012. okt. 19. 20:01
8/13 anonim válasza:
Megint utolsó vagyok . Tiszta hülye vagyok azt hittem kutyád van. A Neostomosannal nem biztos, hogy macskát lehet fürdetni. A többi , amit írtam érvényes a macskákra is.
9/13 A kérdező kommentje:
Hát mindenkinek köszönöm.
2012. okt. 19. 20:04
10/13 anonim válasza:
A Biokillel csak a kárpitokat lehet lefújni, nem az állatot. Én a cicám fekhelyét fújtam be vele. Semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!