Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a legjobb védekezés ellenük...

Mi a legjobb védekezés ellenük? (ha megtámadnak)

Figyelt kérdés
Gyakran járok futni erdős helyekre. Ti mit tennétek, ha egyszer szembe kerülnétek egy hatalmas kaukázusival, és elkezdeni futni felétek? Már sok megoldás megfordult a fejemben, kíváncsi vagyok, ti mit tennétek. Köszi.

2014. jan. 19. 23:20
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
0%

le loni semmikep nem kell

1. tisztazt ki a falka vezer aki elobb nez el a masiktol ugymond alfa az az o van alul a rang sorba

nem kell futni se lassan mert ha lassan ovatosan mesz akkor is megtmad mivel biszonytalan vqgy ilyenkor ne fordits neki hatat es halkan beszel hozza ez 90% megzavarja a kutyat es ne fekudj le ha mar tamad akkor fog meg hatul a nyakanal ahol az anyuk szokta nem faj nekik de ertik a jelzest vagy a 2lehwtoseg

vigyel magaddal valami kajat es ha oda megy hozzad akkor nem bantani akkar ha nem a kajat a kajat huzt balrol jobbra es ez fontos ellobb te egyel belole utana dobd vagy ad oda neki ezzel is mutatott h a falka vezer te vagy es csak itt setalgat nem bantott ot de ha visszont utott rugdot mint egy i.....ota akkor meg jobban felhergelet

2014. jún. 22. 13:14
 22/23 anonim ***** válasza:
én kihasználom, hogy hoszabbak a végtagjaim, és erősebbek is. ha a fejét elkaptam én megpróbálnám kitörni a nyakát. vagy a szemét kiszúrni bár attól még támad ha megvadult. az egyik karod lehet be kell tenned a szájába de ha ott van csengettek neked. igazából ha megtámad egy kutya nagyon jó reflexek kellenek, hogy ártalmatlanítsd. Ha több támad annyi neked. Ahhoz, hogy ne támadjon meg, lassan menj és ne nézz rá de maradjon a látóteredben. húzd ki magad olyankor és a lépésednek legyen súlya. de ne dobbants. úgy járj mintha még lenne rajtad 50 kg. Akkor nem mer támadni ha nagyobb vagy.
2014. szept. 10. 17:18
 23/23 anonim ***** válasza:
jah, hogy kaukázusi? akkor jobb az utóbbi. ha meg megtámadott sok sikert. én 100kg vagyok de nem bunyóznék vele... annak nem töröd ki a nyakát... :D
2014. szept. 10. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!