Mi a legjobb védekezés szülés után?
Mi a szülést követően óvszerrel védekeztünk, aztán amikor megjött szülés után először a vérzésem, akkor iszonyatosan erős volt, így írtak fel fogamzásgátlót és nem is bántam, mert előtte is azt szedtem és mivel gyógyszer nélkül soha nem volt szabályos a természetes ciklusom, így azóta is gyógyszerrel védekezünk.
És sem az óvszeres, sem pedig a gyógyszeres időszakban nem volt nem kívánt terhességem.
Viszont hányás-hasmenés esetén, antibiotikum kúra mellett mindig óvszeres kiegészítő védekezést alkalmazunk. És mindig minden szemet, rendszeresen beveszek. Így meg aztán pláne nagyon csekély a teherbeesés esélye.
Én pesszáriummal védekeztem a nőgyógyászom tanácsára szülés után, szoptatás közben és olyannyira bevált hogy le is cseréltem a fogamzásgátló tablettát erre. :)
Egy próbát szerintem megér nálatok is, spermicid géllel együtt alkalmazva 98%os biztonságot nyújt és észrevehetetlen, nincs mellékhatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!