Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van ojan hogy lakásba való...

Van ojan hogy lakásba való kutya box?

Figyelt kérdés
Szobatisztaságra tanítom a törpe német spiccemet , és mivel a kutyák nem piszkítanak az ágyukba ezért gondoltam..ha van tudtok csatolni linket?
2014. jan. 19. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
A kutya az KUTYA, nem MACSKA! Tessék szépen levinni sétálni. A kutyák pedig nem az ágyukba nem piszkítanak, hanem oda ahol élnek, ergo a lakásba. Mellesleg egy kutya épp attól szobatiszta, hogy tudja, nem szabad a lakásba csinálni. Na most ha szabad neki, akkor -logikusan gondolkodva- soha nem lesz szobatiszta...
2014. jan. 19. 22:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyébként ezt a kérdést nem te tetted fel?

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__5289418-van-e..

2014. jan. 19. 22:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen én tettem fel ezt a kérdést, ott említik a boxot azért kérdezem. Vagy félre érthettem valamit?
2014. jan. 19. 23:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Első, nálad szövegértelmezési problémák vannak.

Kérdező: a legkisebb elég Nektek

[link]

2014. jan. 19. 23:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 19. 23:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Az a neve,hogy szobakennel és igen,használható a kutyáknál.Mikor a mienk(bullterrier)kicsi volt,én akkor tettem bele,mikor elmentem otthonról,mert rágott ezerrel mindent.
2014. jan. 20. 10:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem, nem értettél félre semmit kedves kérdező, ellenben az első válaszolóval :)

A tegnapi kérdésedre én írtam azt a hosszú választ, én ajánlottam a kutya boxot is. Aminek a lényege az, hogy minél hamarabb legyen a kutyusod szobatiszta. Valóban elég a legkisebb szobakennel.

Én úgy csinálnám a helyedben, hogy este jól lefárasztanám a kutyát, hatalmas séta még utoljára, játék, stb. A lényeg, hogy elpilledjen estére, megetetném és estére bezárnám. Majd reggel az első dolgom lenne kivinni üríteni. Ha elvégezte a dolgát nagyon megdicsérni. Hidd el, érteni fogja :)

Nézd csak, ebben a cikkben vannak képek, pont ilyenre gondoltam:

[link]

2014. jan. 20. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!