Francia bulldog v shi-tzu v mopsz? Melyik a szerethetobb? Melyik a jobb odszebujos tars? Velemenyeket lecci, lakasba
Nekem francia bulldogom van (meg volt is) és imádom, szóval őt mondanám.
DE nem mindegyik egyszerű eset. Az első bullym borzasztóan akaratos és makacs volt (és ez sokszor tipikus viselkedés náluk), nem volt vele egyszerű az első pár év. Mondjuk akkoriban annyira nem is érettem a neveléshez..
Meg sokan azt gondolják, hogy ők egész nap fekszenek és alig mozognak. Azért ez sincs így. Ők is ugyanúgy igénylik a mozgást és lefárasztást, főleg fiatal korban.
A mostanim pedig nagyon szelíd, nyugodt, a légynek sem ártana, de ő egy mentett kutya, sok rosszat élt át és eleve felnőttként került hozzám.
A shi-tzukat nem ismerem.
A mopsz is aranyos, de én inkább bulddog párti vagyok.
Amúgy bármelyiket is választod, mindenképpen jó helyről vedd, mert a bulldog és a mopsz eleve ezernyi betegségre hajlamos és nagyon nem mindegy hol veszed őket. Az ilyen szaporítós 30 ezres kutyákra még garantáltan ráfizetsz.
mindegyik ragaszkodó, sőőőt a menhelyi keverék is ragaszkodó ugyanannyira, ha szereted és úgy neveled...ha lakásban tartod és állandóan veled van, bármelyik az lenne...
mutatok pár példát:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
9 (őőőő cukker) [link]
10. [link]
11. [link]
12. [link]
13. [link]
14. [link]
15. [link]
16. [link]
mindegyik összebújós társ, mindegyik egész nap veled lenne, mert te vagy az élete középpontja. Ha rosszabb sorból hozod őket, talán hálásabbak, ragaszkodóbbak (legalábbis nekem ez a tapasztalatom)...a bulldog és a mopsz betegesebbek, ha nem tudsz jó helyről hozni, és nincs pénzed több 10ezres számlákra, akkor inkább ne...a keverékek egyébként is egészségesebbek feltehetően:)
nem menhelyes, de aranyos, mopsz-bulldog keverék:
sürgősen eladó, a neten találtam. Nem szaporítókat akarok támogatni, csak legalább ne egy kutyagyárba kerüljön hanem egy babusgatós gazdihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!