Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek a kutya nem...

Szerintetek a kutya nem szokik be a lakásba? Többi lent!

Figyelt kérdés
Szeretnék kutyát csak panelban lakunk ha a kutyát benn tartom olyan fél évig,vagy lehet hogy kevesebb ideig... a panelban utána lesz társasházunk, 5-ször 6-os kertel a kutya addig nem szokik be a lakásba?Csak már nem tudok másra gondolni csak a kutyára nagyon jó lenne ha lenne kiskutyám...Beagle-t szeretnék u.i:Nagybátyám kutyatanító nem lesz baj ha a beagle kutya első kutyusom lesz...
2013. okt. 19. 13:33
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Egy begale-t később sem lehet a kertben tartani.És a kutyát nektek kell nevelni,nem a nagybátyádnak.Gondolom nem költözik oda hozzátok.

Plusz egy fajtatiszta beagle-t nem fognak neked a kertbe adni.Egy tenyésztő sem.Ha meg olcsó szaporított kutyát veszel,akkor az úgy lesz beagle,mint én apáca.A betegségekről nem is beszélve.

2013. okt. 19. 13:51
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
De, beszokik, és ez így van jól. Mi a frászért raknád a kertbe, ha egyszer bent is lehet?
2013. okt. 19. 13:53
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi,de akkor milyen kutyám legyen mert még fél év van tavaszig,de nagyon akarok egy kiskutyát...
2013. okt. 19. 14:33
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

Minek akarsz kutyát, ha nem engeded be?

Különben a beagle egy nagyon makacs kutya, hiába "kutyatanító" a nagybátyád, attól még rád nem fog hallgatni.

2013. okt. 19. 14:33
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Mondjuk semmilyen. Akarsz kutyát, de nem akarsz nvele együtt élni, a stílusodból ítélve vagy talán 12 éves, felejtsd el, vagy kérj segítséget a szüleidtől.
2013. okt. 19. 15:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Egy csomót foglalkoznék vele ő lenne a legjobb barátom és én tanítanám meg minden csak a nagybátyám abban segítene mert kutyasuliba nem megyek vele.Otthon tanulna ugy hogy segítenének nekem.Már mindent tudok a kutyákról...utolsónak mondom 15 vagyok...és lány
2013. okt. 19. 17:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha mindent tudsz a kutyákról, akkor ne itt kérdezősködj, hanem írj könyvet.
2013. okt. 19. 17:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha mindent tudsz a kutyákról,akkor miért akartad kirakni a beagle-t?

Akit nem lehet kint tartani...

Mellesleg egy fajtatiszta kutya 100 ezer Ft-nál kezdődik.És utána még 2 héten át a maradék 2 oltás,plusz bolha-kullancs elleni védekezés,az legalább még plusz 15 ezer.

Fel vagy erre készülve?

2013. okt. 19. 17:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Ó, a barátaidat meg igazán sajnálom, ha nálad a legjobb barátság az, hogy kirakod őket egy 5x6-os kertbe.

Mellesleg a kutya nem lesz soha a legjobb barátod, és nem is akar az lenni, nem alkalmas erre a szerepre, merthogy kutya. Ha már most embert akarsz belőle csinálni, akkor felejtsd el az egészet. Neki vezetőre van szüksége, korrekt ellátásra nagyjából 15 évig, meg főleg olyan gazdára, aki elfogadja őt kutyának, nem pedig egy olyan emberre, aki egy filmbeli Benjit akar csinálni belőle. A filmbeli kutyák nem léteznek.

2013. okt. 19. 17:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen az oltásra is felkészültem,meg ez az oldal arra van hogy kérdéseket tegyünk ki,és nem arra hogy ilyen idióta válaszokkal gyertek ide...ne legyetek már ennyire bunkók,nem is a ti kutyátok,hát akkor meg???És én tisztességes hűséges vezető társa leszek a kutyámnak, akivel a parkba másfél órára kimegyünk majd játszani...erre gyüjtök 2 éve van pénzem..stb
2013. okt. 20. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!