Milyen kutya való lakásba?
Figyelt kérdés
nagyon szeretem a kutyákat és szeretnék is egyet..csak a szüleim nem szeretnék, mert lakásban lakunk és az a meggyőződésük, hogy oda nem való kutya
tudom, a kutyusoknak nem a panel a természetes környezetük, de van pár fajta ami ott is elvan
szóval: ki tud nekem olyan barátságos, kis termetű, cuki kutya fajtát, aki lakásban is tartható?
minden választ nagyon köszönök! :)
2013. jan. 4. 20:46
1/6 anonim válasza:
Bármilyen, csak biztosítani kell neki a napi mozgásigényét.
2/6 anonim válasza:
csivava, máltai, yorki, kínai kopasz, toy uszkár és ami nekem nagyon tetszika törpe agarak.
3/6 anonim válasza:
Majdnem mindegyik kutya való lakásba, ha a mozgásigénye ki van elégítve. Inkább, mint kerti dísznek. A szüleid lakásba valók?
4/6 anonim válasza:
Törpe pincser nekünk házba van egész nap, napi 3-4x megy ki. (mintha panelba lenne):D Igaz nekünk kertes házunk van de télen csak annyira engedjük ki, hogy meg ne fázzon. Én ajánlom a pincsereket csak te legyél a gazdája, ne a haverja. nálunk is sajnos csak rám hallgat a kutya a szüleimre nem:(
5/6 Szilvi & Argos válasza:
A kimondottan nagy pásztorkutyáktól eltekintve szinte bármilyen kutya tartható lakásban, HA naponta le tudod mozgatni, kifárasztani szellemi feladatokkal, stb.
Ha a szüleid nem mennek bele, akkor hiába kérdezgetsz itt gyiken sajnos :(
Nézz utána a tetsző fajtáknak, beszélj a szüleiddel és próbáljatok megegyezni!
6/6 anonim válasza:
Hát a yorki megfelel annak amiket te itt leírtál...Barátságos,kis termetű,cuki és lakásban is tartható.De attól még tudnod kell,hogy neki is van mozgásigénye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!